14- KÜVET!

8.7K 324 284
                                    

Sınır 130 vote, 210 yorum

Burayı ateş emojileri ile dolduralım bakalım 🔥🔥🔥🛁🛁🛁

Bölümde az da olsa +18 sahneler olabilir. İsteyen hızla bölümün yarısını geçebilir❤️

 İsteyen hızla bölümün yarısını geçebilir❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okumaya başladığınız saat buraya👈

İyi okumalarrr

Kızın çığlığı ile adam kabine göz attı. Orası rahat davranmak için biraz küçük olabilirdi.

"Sen rahatına bak, geleceğim şimdi." Sol taraftaki ki küvete yöneldi ve suyu açtıktan sonra içine köpürmesi için duş jeli yerine şampuanından bolca dökmüştü.

Birazdan kızı da buraya alacağı için kendine has kokusu üzerine sinsin istiyordu. Doğrularak kabine döndü. Alin şaşkınca adama bakıyordu.

"Yanıma mı geleceksin?"

"Evlilik için alıştırma diyelim." Alin adamın boxer ile kabine girmesine sevinmişti. Şehzade'nin de onu düşünerek böyle bir şey yaptığını biliyordu.

"Evlilikle duşun ne alakası var?" Şehzade Alin'in ince belini kavradı ve göğsüne çekerek çıplak vücudunu kendi vücudunu yasladı. Sonra dönerek musluğu açıp, suyun başlarından dökülmesine izin verdi.

"Ben duşta, bu suyun altında seninle sevişmek isteyeceğim." Alin suyun etkisiyle kısılan gözlerini kırpıştırdı. Şehzade'nin dudaklarının sürekli hareket ettiğini görünce içinde uyanan vahşi Alin'e engel olmakta zorlanıyordu.

Tamam hoşlanıyordu adamdan, hatta ilk öpücüğünü de vermişti. Şehzade'nin belinde ki elleri, göğüslerinin çıplak göğsüne çarpması...

Adam suyun altında, gözünde o kadar sexsiydi ki...

"Çok güzelsin." Şehzade'nin iltifatı ile kız ellerini adamın ıslak göğsünden, ıslak omuzlarına çıkardı. Parmaklarını ensesine sertçe sardı, tırnaklarının ensesine battığını umursamadı. Simdi söylemek istiyordu şu an da.

"Şehzade," diye fısıltılı bir sesle konuştu. Hoşlanıyorum mu diyecekti, o bu adama göre fazla çocukça olacaktı kendisi için, adamın dudaklarına baktı.

"Seni seviyorum..."

Mırıldanışının, itirafının hemen ardından Şehzade'nin duymadığını sanıp çekilmişti ki, Şehzade'nin bel boşluğunda ki eli hareketlendi.

İkinci kez bunu yapacağının da ne utancını ne de başka bir şeyini yaşamak istemiyordu. Sonuçta Şehzade duşa gelmişti. Ve onu sevdiğini de kabullenip, itiraf etmişti.

Şehzade'nin kafasını çekerek dudağını dudağına yapıştırdı. Bu defa Şehzade havuzda ki gibi hareketsiz kalmamıştı. Zaten ne zamandır bunu yapmak istiyordu.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now