3- TANIŞMA!

8.6K 326 160
                                    

Sınır 120 vote 100 yorum

Buraya en sevdiğiniz emojiyi bırakın bakalım 🖤✨

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

İyi okumalarrrr

Genç adam kibirle ayaklandı.

Az önce beğendiği kızı gidip alacaktı. Serdar'a baktı ve umursamadan kıza doğru yürüdü. Masaya yaklaştıkça kızın yüzü biraz daha netleşiyordu. Ama bu neon ışıkları yüzünden yine de tam görmesine engel oluyordu.

"Neden uzatıyorsun? Parasıyla değil mi?" Adam duyduğu kelimelerle sinirle yumruğunu sıktı. Kızın istememesi iyi bir şeydi.

"Hayırdır, bir sorun mu var?" Önce adama ardından bakışlarını oturan kıza indirdi. Kızın kaşları çatılsa da adama baktı ardından kurtulmuş olmanın verdiği sevinçle ayaklandı ve Şehzade'nin yanına geçti.

"Nerede kaldın?" Adam kıza ardından adama baktı. Adamın hafif kızarık gözlerinden anladığı kadarıyla sarhoştu.

"Siktir olup gitmek için seni sikmemi bekliyor gibisin?" Kız gözlerini kırpıştırarak yanında ki adama baktı. Ettiği küfürden sonra ise karşısında duran adama, derin nefes aldıktan sonra kıza baktı.

Adam başını arkaya doğru kaldırdı ve dilini damağına vurdu. "Çı," ardından kaşları ile genç kızı gösterdi. "Onun vermesini bekliyorum." Şehzade yanında ki kıza baktı ardından bir adım atarak karşısında ki sarhoş adama yaklaştı.

"Hop hop," aralarına giren Serdar'a baktı. "Of of sen ne sarhoşsun, git bir kus, işe kendine gel ya," Serdar kaşları çatık bir şekilde sarhoş adamı geriye doğru iterken arkada ki adamlara bakışları ile çoktan komutu vermişti bile.

"Yine niye geldin lan sen!" Serdar, Şehzade'nin karşısına geçti. "İzlemesi çok eğlenceliydi ama sizin ki biraz fazla ağır çekimdi, hoşuma gitmedi."

Serdar kalktığı koltukta ona beklentiyle bakan kızı görünce Şehzade'ye öpücük atarak beklettiği kızın yanına gitti.

Şehzade ise başını kıza çevirdi, az önce o mini cüretkar elbise ile etrafta seksi görünümlü kız, şimdi ise elbisesinin eteğini elleri ile çekiştiriyordu.

"Ne yapıyorsun sen öyle?" İrkilerek genç adama döndü.

"Ben, siz beni yanlış anladınız." Kız korkuyla yutkunurken gözleri korkuyla dolmaya başlamıştı bile, tamam kendisini kurtarmış olabilirdi ama korkuyordu.

Genç adamın kaşları çatıldı. bu kadar yakınında duran kızı alıcı gözüyle süzmeye başladı. Kızın siyah omzunun altında saçları vardı. Fiziği, sanırım genç adama göre tam istediği gibiydi. Dudakları dudaklarına layıktı, genç adam ilişkilerinde öpüşmeyi sevmezdi ama bu dolgun dudaklar dikkatini çekmişti. Gözlerinin rengini tam olarak anlayamıyordu loş ışıktan dolayı. "O zaman bu barda ne işin var?" Adam kararını vermişti. Bu kızı istiyordu.

"Halam çağırdı, gelmek zorunda kaldım." Kız kalktığı yere oturdu ve dirseklerini dizlerine yasladı. Üniversite hayatında da bara gitmişti ama hiç bu kadar savunmasız hissetmemişti. Yüzünü avuçlarına saklayarak dolu gözlerini görmesini engelledi. Genç adam anlam veremiyordu. "Zorundaydın demek, Semra bu işin ustası değil mi?" Genç kız hayal kırıklığı ile kafasını kaldırdı. "Halam, evet burada çalışıyor ama ben asla onun gibi değilim anladın mı? Buraya da o pis işi yapmak için gelmedim, acil bir şey olduğunu söyledi!"

Genç kız sinirle ayaklandı ve yuvarlak masanın üstünde ki çantasını da alarak hızla yürümeye başladı. Şehzade kızın girdiği koridoru fark edince hızlanarak kıza yetişti ve kolundan yakalayarak kendisine çekip, duvara yasladı.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Où les histoires vivent. Découvrez maintenant