9- GÖZYAŞI!

4.7K 305 264
                                    

Sınır 120 vote, 200 yorum

Herkes buraya bir öpücük emojisi koysun bakalım ❤️💋

Kaçıncı sınıf olduğunuzu da bu satıra alalım bakalım. İsteyenin tabii ✨❤️

İyi okumalarrrr

Salondan gelen zil sesini adam umursamadı, bu kızı öpecekti.

"Oğlum?" Adam annesinin sesini duyunca hafifçe geri çekildi. Kız ise utanmıştı. Sonuçta kim tam öpüşmek üzereyken evleneceği adamın annesine yakalanmak isterdi ki?

Kadın şimdi neler düşünecekti kim bilir? Kız bu sorularla içini yerken Banu Hanım kendisini bulutların üstündeymiş gibi hissediyordu.

İlk defa oğlunu bu halde görüyordu, biriyle birlikte. Oğlunun tek gecelik ilişkilerinin olduğunu biliyordu ama hiç birini yakalayamamıştı. Eşi Selim Bey'de yakaladığını söylediğinde pek umursamamıştı eşinin oğlu hakkında söylediklerini.

"Magazindesiniz!"

"Yani anne?" Şehzade sanki her gün magazine çıkıyormuş gibi tepki vermesi annesini şaşırtmıştı. "Babanın sizi televizyonda görünce yüzünün halini görmen gerekiyordu. Sabahtan beri tutturmuştu bizi kandırıyor bu çocuk diye. Ay nasıl sevindim bilemezsin oğlum."

Şehzade'nin yüzünde mimik oynamamıştı.

"Babamın ne düşündüğü sikimde bile değil!"

Ardından mutfakta kalan şaşkın yüzleri umursamadan annesinin yanından geçti ve yukarı çıktı.

Sanki kendisi babasının çok umrundaymış gibi bir de babasını umursayamazdı. Serdar ise artık sıradanlaşmış bu olayları tezgaha dayanmış bir şekilde izliyordu.

"Gel kızım seninle oturalım biz." Alin de yüzünün ifadesizliğini korudu ve boş gözlerle kadına baktı.

"Kusura bakmayın ama Şehzade'ye bakmayı tercih ederim."

Alin Şehzade'nin peşinden gidince Banu Hanım Alin'in peşinden bakarken Serdar gelip koluna girdi.

"Çocuğun üstüne çok gidiyorsunuz be Banucuğum." Banu Hanım Serdar'a döndü.

"Farkındayım oğlum, hep babası ama beni de dinlemiyor ki." Serdar Banu Hanım'ı bahçeye doğru yönlendirdi.

"Selim amca yüzünden çocuk küçüklüğünden beri her şeyi içine atıyor." Banu Hanım sıkıntıyla derin bir nefes aldı. Gözleri dolmuştu.

"Ne yapayım ben Serdar, Selim'i tanımıyormuş gibi konuşma."

"Tanıyorum Banu teyze, gaddar, umursamaz, vurdum duymaz ve kendisinden başka kimseyi düşünmeyen biri!" Banu Hanım'ın söyleyecek hiçbir şeyi yoktu. Çünkü baştan sona haklıydı Serdar.

"Dedesi de duymuş. Akşama bütün aile ile yemek istiyor." Serdar kaşlarını kaldırdı ve rahatça kendisini koltuğa bıraktı.

"Ooo, Şehzade'yi siksen..." Birden dönüp Banu Hanım'a baktı. "Yani Şehzade'yi sevsen gelmez."

Banu Hanım seslice nefesini bıraktı, Serdar'ın yanına yerleşti. "Çok iyi teselli ediyorsun oğlum." Serdar kafasını kaşıdı.

"Ama Alin'in gel demesi yeter." Diye mırıldandı. Kısık sesle söylemesine rağmen tam yanında oturan Banu Hanım duymuştu. Mutlukla gülümseyerek Serdar'ın koluna vurdu.

"Hadi git çağır gelinimi." Serdar kaşlarını kaldırıp, dudaklarını büzdü. "Gelinini yesinler." Serdar yukarıya çıkmak için ayaklanmıştı.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now