7- HAVUZ!

6K 292 212
                                    

Sınır 170 vote, 220 yorum

Herkes buraya en son kullandığı emojiyi bıraksın bakalım 🌹

Buraya da bu yıl doğum gününüzün hangi güne denk geldiğini ❤️

Benim Cuma...

İyi okumalarrrr

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

İyi okumalarrrr

Gecenin saat kaçı olmuştu kız artık bilmiyordu. Saate bakmaktan yorulmuştu, adama olan merakından uyuyamıyorduda.

"Off!"

Kız seslice ofladı ve yatakta yine döndü. Adamın yastığına sarılmıştı, kız kendisine itiraf edemese de adamdan hoşlanmıştı.

Yastığında kokusunu soluyacak kadar hemde!

Alin alt katta kapı sesini duyunca hızla kendisine rahat bir konum buldu. Uyuyormuş numarası yapmaya başladı.

Kızın en iyi başardığı şeylerden biriydi uyuma numarası. Halasından kurtulmak için hep böyle yapardı.

Şehzade sonunda eve gelmeyi başarabilmişti, kız Yağmur ile birlikte oldu düşüncesi ile adamın yüzüne bakmamaya karar vermişti.

Tabii ne kadar becerebilirse!

Adam o kadar içmesine rağmen hala sarhoş olmamıştı, ama başı da dönmüyor değildi. Adam gözlerini uzunca bir süre yumdu ve geri açtı. Merdivenlerden sakin adımlarla çıkmaya başladı.

Şehzade kızın uyuduğunu düşündüğü için sessiz davranıyordu. Serdar'a özellikle kendi evine getirmesi için ikaz da bulunmuştu. Odasına girdiği gibi gözleri hemen genç kızı aramıştı.

Gözleri de, ruhu da istediğini görünce adam derin bir nefes verdi. Kız adamın yastığına sarılmış, yüz üstü bir şekilde sadece sütyen ve adamın şortu ile uyuyordu.

Adamın yüzünde belli belirsiz bir gülümseme yer edindi. Ceketini çıkardı ve umursamadan odanın bir köşesine fırlattı. Ardından yatağın diğer tarafına geçerek ucuna oturdu.

Elini kaldırdı, okşamak istiyordu; kızın yüzünü, dokunmak istiyordu; kızın saçlarına...

Elini saçlarına uzattığı an kızın yüzüne vuran ışıkta gözlerinin titrediğini fark etti ve güldü. Kendisine bir bahane bulmuştu işte.

Alin uyumuyordu!

Şehzade'nin parmakları önce hafifçe kızın pürüzsüz yüzüne değdi. Ardından dudaklarına kadar kaydırdı. Acaba kız da Şehzade'nin duyduğu gibi kendisinin kalp atışlarını da duyabiliyor muydu?

Ardından yüzüne düşen birkaç saçı geriye doğru okşadı. Sonra elini saçlarının arasında hafifçe gezdirdi.

Kızın kokusunu solumak istiyordu. Burnunu kızın boynuna yaklaştırdı. Derin bir nefes içine çekerken, kız da bu durumdan faydalanıp adamın kokusunu içine çekti.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora