17- ÇİÇEK!

3.9K 310 305
                                    

17- ÇİÇEK!

Sınır 135 vote, 215 yorum.

Hadi bakalım herkes buraya en sevdiği dersini yazsın 🦋❤️✨

Hadi bakalım herkes buraya en sevdiği dersini yazsın 🦋❤️✨

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

İyi okumalarrrr

Saatlerdir uyuyor olmasına rağmen, uyandığı gibi tekrardan esnemişti. Kendine geldiği zaman, ilk olarak gözlerini kocaman açarak yanına baktı.

Ama sevdiği adam yoktu...

Üzüntü ile yataktan doğruldu, belki de aşağıdaydı. Yataktan çıkarak banyoya girdi. Elini ve yüzünü buz gibi bir suyla yıkadıktan sonra kalkıp, banyodan çıktı.

Giyinme odasından Şehzade'ye ait tek renk bir tişört alarak başından geçirdi. Kollarından geçirmeyi ise alt kata inerken yapmıştı. Salondan gelen televizyon sesiyle, hevesle salona girdi ama Serdar ve Gül'den başka magazin izleyen yoktu.

"Şehzade gelmedi mi?" İkisi aynı zamanda Alin'e döndü.

"Şirketteymiş, Aslı ile konuştum." Alin'in merakla kaşları havalandı. "Aslı kim?"

Serdar Alin'e göz kırpıldı. "Yeni sekreteri." Alin'in gözleri açılırken, ağzı da aralanmıştı. Tam cevap verecekti ki çalan kapı buna engel oldu.

Alin hızla kapıya doğru koşarken, eş zamanlı olarak da bağırmıştı:

"Ben bakarıım!" Belki de gelen Şehzade'dir diye düşünüyordu. Kapıyı açtığında önünde çok güzel, alımlı mı alımlı bir kadın vardı. Siyah kalın askılı bir elbise, kahverengi saçlarını da havadan ona çok yakışan bir biçiminde kuyruğu yapmıştı.

"Şehzade'ye bakmıştım ama?" Alin gözlerini kırpıştırdı. "Şehzade yok ama ben nişanlısıyım."

Ardından Serdar geldi. "Kimmiş?" Kapıya baktığı bir gülümsedi. "Vay güzellik, nerelerdesin sen?" Kapıda ki alımlı kadının da yüzünü kocaman bir gülümseme sardı.

"Serdar ya, asıl siz neredesiniz?" Serdar'la birbirlerine yaklaşarak sarıldılar. Alin kadının Serdar'ın beline sardığı ellerine bakınca, sağ elinde gördüğü tektaş yüzükle sakince bir derin nefes aldı.

Ayrıldıktan sonra kadın Serdar'ın omzunu okşadı. "Banu teyze akşam Şehzade için aradı beni, gece mesaj attım ama sanırım görmedi." Serdar'ın ve Gül'ün bakışları Alin'e dönerken, Alin hala kapıdaki kapı süzüyordu.

"Ne mesajı?" Kadın elinde telefonu tuttuğu telefonu açarak Serdar'a gösterdi.

"Yarın ev boş olunca bana haber ver." Kadın başını salladı. "Haber vermeyince mecbur geldik biz." Serdar arkada bekleyen meraklı kızlara döndü.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin