23- KIZ İSTEME MERASİMİ / NİŞAN!

5.7K 336 360
                                    

23- KIZ İSTEME MERASİMİ / NİŞAN!

Medya Carla Morrison: Disfruto (Dansta çalacak olan şarkı 🖤)

Sınır 215 vote, 265 yorum

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

Herkes buraya şu an okuduğu, ya da daha önce okumuş olduğu kitaplardan hala aklında kalanı önerebilir mi? Wattpad hikayesi de olabilir...

Gönül en çok tutunduğu dala kırılır.

İyi okumalarrrr

"Gençler tanışmış, aralarında da anlaşmışlar. Bir ömür birlikte geçirmeye karar vermişler, bize de saygı duyup, onların kararlarına saygı duyarak yanlarında olmak düşer. Allah'ın emri peygamberin kabri ile kızımız Alin'i torunumuz Şehzade'ye istiyorum."

Berzan dede beklenti ile Şehzade dedeye bakarken şaşkınlık ile olanları izliyordum. Açıkçası çok duygulanmıştım. Ben kimsesiz biriydim ama şu an da ilk defa gördüğüm Berzan dede, beni Şehzade dededen istiyordu. Gözlerim dolarken başımı eğdim ve saçlarımın omuzlarımın üstünden önüme düşmesine izin verdim.

"Öncelikle Alin kızımıza sormam lazım, sen ne dersin kızım?" Şehzade dedenin sesiyle başımı hafifçe kaldırdım ve öncelikle Şehzade'ye baktım. Gözlerinden geçen hiçbir duyguyu anlayamıyordum. Tek anladığım şey kaşlarını çatmış bir şekilde bana odaklandığıydı.

Bakışlarımı yavaşça Şehzade dedeye çevirdim. "Ben," devamını getiremezken stresle parmaklarım ile oynamaya başladım.

"Biz sadece yemek olacak sanıyorduk," Gülhan Hanım'ın sesiyle ona döndüm. "Keşke bizimde haberimiz olsaydı." Bakışları bana dönerken küçümseyici bir eda ile üstümde dolandı.

"Niye altın mı takardın?" Serdar'ın sorusuyla Ahmet hareketlendi.

"Bu yabancı neden her boka konuşuyor?"

"Sözlerine dikkat et torun!" Şehzade dedenin keskin sesini Serdar umursamadan doğrularak koltuğun ucuna doğru kaydı.

"Sen ne sıfatla söylüyorsun lan bunu? Ben bu aileye senden daha tanıdığım. Ayrıca," duraksadı ardından Şehzade dedeye ve Berzan dedeye göz gezdirdikten sonra sözüne sesini kısarak devam etti.

"Annenin söylediklerinin bok değerinde olduğunu bilmen çok güzel." Bakışlarımı Şehzade'ye odaklarken yüzünde Serdar'ın cevabından sonra alaylı bir sırıtma yerleşmişti.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin