19- HEYECAN!

5.3K 325 306
                                    

19- HEYECAN!

Sınır 150 vote, 215 yorum

Hadi herkes buraya hangi şehirde olduğunu yazsın bakalım, ailemizde hangi illerden melekler vaar 😌✨🦋💙

Hadi herkes buraya hangi şehirde olduğunu yazsın bakalım, ailemizde hangi illerden melekler vaar 😌✨🦋💙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Okumaya başladığınız saat buraya 👈

İyi okumalarrrr

Şehzade kızın kokusu ile gözlerini açınca, bu hissi bir günde olsa özlediğini hissetti. Elini saçları arasından geçirdi ve yanına baktı, boş olduğunu görünce hafif bir şaşkınlıkla dirsekleri üzerinde doğruldu.

Alin neredeydi?

"Alin!" Diye seslendi ama cevap alamayınca hızla yataktan çıkarak ayaklandı. Kız kendisini terk etmiş olamazdı değil mi?

Kapıyı açıp alt kata ineceği an gülüşme seslerini duyunca derin nefes alarak, yatak odasına geri döndü.

Yatağın ucuna oturdu ve dirseklerini bacaklarına yaslayarak yüzünü elleri arasına aldı.

Adam resmen 2 dakikada yıpranmıştı.

Alin, Şehzade'nin sadece ilk öpücüğü olmamıştı. Şehzade ilk defa bir kadınla uyuduktan sonra sabahına yalnız uyanmıştı. Ne kadar süre öyle kaldı bilmiyordu ama Alin'in sesini duymayana kadar da kendisine gelebileceğini sanmıyordu.

"Şehzade?" Alin'in meraklı sesi ile başını kaldırdı. Alin adamın dizleri önüne gelerek eğildi ve yüzlerini eşitledi. "İyi misin?" Şehzade başını belli belirsiz salladı.

"Güne yastığınla başlamak dışında bir şey yok." Alin pek fazla anlayamasa da önce yatağa göz attı ardından tekrardan adama, "Duşa gir istersen, Serdar ve Gül'de aşağıda."

Şehzade sadece başını olumlu anlamda sallamakla yetindi. Alin ise hala adamı süründürme taraftarıydı ama birden öyle görünce trip atmaya gönlü el vermemişti.

Şehzade banyoya girip kapıyı kapattıktan kısa bir süre sonra su sesinin de gelmesiyle, Alin toparlandı ve odayı toplamaya başladı. Odada işi bittikten sonra tam kapıyı açmış çıkıyordu ki duyduğu telefon melodisi ile odaya geri döndü.

Kendi telefonunun hangi alemde olduğunu bilmediği için geriye bir tek Şehzade'nin telefonu kalıyordu. Alin komodine yaklaşarak üzerinde ki son model telefonu aldı.

Aslı arıyor...

Alin açarak kulağına yaklaştırdı telefonu, Aslı ise direkt söze girdi.

AŞK-I BEKÂ EFSUNKAR (+18) Devam ediyor...Where stories live. Discover now