16./Fontos vagy nem?/

388 21 0
                                    


Belépve a hatalmas ajtón Madame Cvikkeren kívül senkit nem láttam. Halkan beljebb mentem, s ekkor láttam meg néhány Hollóhátas diákot, akik egy mágiatörténet feladaton dolgoztak. Nálam idősebbek voltak, így szó nélkül sétáltam el mellettük, s ledobtam magam egy eldugott, a nap által kevésbé megvilágított asztalhoz. A fejemet megtámasztottam, s úgy vizsgálgattam a sorokat, közben harcoltam magammal, mert nem tudtam hol is kellene kezdenem. A belső harcaim elcsendesülése után, a leglogikusabb utat választottam.

- Remus Lupin.... - motyogtam, miközben megnéztem egy-egy könyvnek és újságnak a címét. - Lupin..Lupin... - ismételgettem, s megakadt a szemem az L betűhöz tartozó újságokon. - Ez rengeteg.... - sóhajtottam, s leemeltem az első adag átnézni valót. - De talán időrendi sorrendben van, akkor csak le kell szűkítenem az időzónámat.. ... - tíz perc után, sikerült elkülönítenem a lényeget. 1960-tól, egészen 1968-ig.

Több órába tellett, mire sikerült átrágnom magam a sok cikken és pletykán, de nem találtam semmit. Csalódottan tettem a helyére az újságokat, s levettem a következő évben íródottakat. A májusi számban meg is találtam, amit kerestem.

- Fenrir Greyback vérfarkas? - olvastam fel hangosan a címlapon szereplő szöveget. - Lyall Lupin megvádolta Mr. Greybacket, miszerint vérfarkas és gyerekeket változtat át.

Sok dolgot sikerült megtudnom. A férfi hírneve a vád után teljesen tönkrement. Sőt, megfenyegette Remus apját, hogy azt veszi el, amit a legjobban szeret és a legfontosabb a férfinak. Tehát, először ennek a Greybacknek kell utána járnom, hogy valóban igaz-e a tény, miszerint a férfi vérfarkas. Tudtam, ha fojtatom a kutatást akkor esetleg olyan dolgot találok, amivel magamra haragítom Remust, és a barátságát is elveszítem. De tudom, érzem, hogy az a helyes, ha most tovább kutatok.

------------------------------------------------------------------------------ 

Szóval, nem tudom mikor tettem fel az előző részt, de biztosan elég régén......Gondoltam teszek fel egyet, bár nem ez lett a legjobb, de remélem tetszik nektek. Mostanság eléggé hanyagolom az írást, aminek több oka is van. Első sorban a suli.....másrészt viszont lelki problémák. Akárhányszor leültem írni....mindig valalmi szomorú lett a vége, szóval inkább maradtam egy ilyen semleges résznél.......XD

---------------------------------------------

Egy újabb Tekergőحيث تعيش القصص. اكتشف الآن