Kölem Ol

1.8K 214 70
                                    

*Başlığı görenler şok ksbsbsbsb*

İyi okumalar...


Şaşkın olan yüzü vahşi bir kediye dönüşerek, pençelerini çıkartmış ve yanıma yaklaşmıştı. Pardon atlamıştı. Tabii ben buna izin vermemiş ve güçlü ellerimle onu geriye itmiştim. Pençeleri korkunçtu. "Yoongi onu bana ver." Karanlık ses tonu beni daha çok eğlendirirken o hırlıyordu adeta. Biraz şaşırtmıştım açıkçası onun gibi nazik ve gülen yüzlü biri nasıl olur da bir vahşi kediye dönüşürdü? Pardon o bana hep böyleydi.

"Bunu sen mi kullanıyorsun?" Elimdeki ilacı sallayarak gözünün içine sokmuş ve ardından uzaklaşmıştım. Her an yakalayacak gibiydi. "Sana onu bana ver dedim!" O sinirden deliye dönerken ben eğlenmeye devam ediyordum. "Utanma canım biz bizeyiz sonuçta. Rahatlamak için kimi düşlüyorsun peki?" Dediğimde ağzından bir hırlama firar etmişti. Aç kurt gibi bakıyordu bana ama bu çok komikti!

"A doğru ya! Bu azdırmıyordu. Üzgünüm aklımdan çıkmış. Ama Hoseok bunu içmemen gerekir sana zarar verebilir." Onu düşünüyormuş gibi konuşurken ilacı elimden almak için bir hamle yapmıştı. Az önce hırlayan Hoseok kendini zorla sakinleştirerek "Ne istiyorsun?" Dedi. Ha şöyle yola gel işte. "Bir günlüğüne kölem olursan bu ilacı unuturum." Duyduklarını birkaç saniye idrak edememiş ve yerinde kala kalmıştı.

"Ne?! Anlayamadım." Kaşları hafifçe çatılmış ve kırmızı kalpli dudakları büzülmüştü. Şu an ne yapmaya çalışıyordu? Bir kız olsa ondan etkilenirdi ama ben kız değildim. Zaten kız olsam da ondan etkilenmezdim aksine üstüne kusardım. Mide bulandırıcıydı çünkü. "Diyorum ki bir günlüğüne her dediğimi yap ben de bu azdırıcıyı unutayım." Anlama kıtlığı vardı galiba.

"Bunu asla yapmam! Ben aklımı sokakta bulmadım!" Diye bağırdığında ilacı sıkı sıkı tutarak tekrar salladım. Sabırlı olursam istediğimi alırdım. "Okulda herkese dolabından bunu bulduğumu söylesem nasıl olur?" Dedim. O ise gülerek "Sana mı inanırlar yoksa herkese gülümseyip kendini sevdiren Jung Hoseok'a mı?" Dediği zaman ben de "Odanın ve dolabının fotoğraflarını çektim desem ve onlara göstersem nasıl olur?" Dedim. Aslında çekmemiştim. Sadece küçük bir yalandı bu. Onu delirtmekti amacım.

"Sana inanmıyorum! Yalancısın sen!" Kızıl saçlı yerinde tepinirken yatağına oturarak onu izlemenin ne kadar keyifli olduğunu keşfettim. Ayaklarını yere vuruyor, dudaklarını dişleyerek tırnaklarını avuçlarına batırıyordu. "OF! TAMAM YAPACAĞIM! TAMAM!" Dediğinde bacak bacak üstüne attım. Yarın çok güzel bir gün olacaktı benim için. "Aferin sana. Hadi şimdi ödevimizi bitirelim." Oturduğum yataktan kalkarak çalışma masasına geçmiş ve sandalyeye oturmuştum.

#Hoseok'tan

Dün herhangi bir kavga yaşamadan ödevi bitirmiş ve ben de kalmasına karar vererek Yoongi'yi evimden kovmuştum. Onu daha fazla görmeye dayanamıyordum. Erkenden kovmam iyi olmuştu. Annem her ne kadar kalmasını istese de ona türlü yalanlar söylerek Yoongi'nin gitmesi gerektiğini belirtmiştim. Yoongi de beni desteklemiş ve kaçarak uzaklaşmıştı.

Şimdi ise okula gidecektim. Evden çıkmak üzereydim. Kapıya yaklaşırken telefonuma mesaj gelmişti.

Özürlü
Bana 6 top dondurma al

Kakao, vanilya, limonlu, çilekli, yaban mersinli ve Antep fıstıklı olsun

Erimeden yetiştir

Seni kantinde bekliyorum

Hoseok
Başka bir emrinizde var mı kralım?

Sen elime bir düş var ya bak sana neler yapacağım|

Theater |Sope✔Where stories live. Discover now