Kedi

1.6K 212 74
                                    

Bugün pazartesiydi ve ben okuldaydım. Okula erkenden gelmiş ve sırama yayılmıştım. Hoseok korkak bir şekilde kaçtıktan sonra bana bir teşekkür bile etmemişti. Beklemiştim halbuki. O kadar gıcık kardeşime para vermiş ve gece boyunca ona bakmıştım. Bence bir teşekkürü hakediyordum. Neyse etmezse etmesin sanki ben de meraklısıydım.

Aradan birkaç teneffüs geçtikten sonra kantine inmiştim Jimin'den önce. Önceki teneffüste şarkı söylediğini duyduğum için oraya gitmemiş ve sınıfta kalmıştım. Şimdi ise söylemeyeceğini umarak yerime oturmuştum. Umarım söylemezdi. Lütfen söylemesin. Lütfen. Sadece oturup gelen geçen insanları izlemek istiyordum.

"Eveeeet! Az önceki şarkımdan memnun kalanlar el kaldırabilir mi? Çok kişi olursa bir şarkı daha patlatacağım çünkü!" Birçok kız iki elini kaldırarak çığlık atıyor ve tekrar söylemesi için ayağa kalkıyorlardı.

Neden ya neden? Neden? Nedeeeen? Dinlemek istemiyordum işte ama kalkıp gidersem de bana küsecekti. "Hoseok bugün neden gelmedi?" Dedi Taehyung Jin'e. Dikkatimi çekmese de sadece neden gelmediğini duymak istemiştim. "Biraz rahatsızlanmış. Birkaç gün gelemeyeceğini söyledi bana." Taehyung üzülmüş gibi yaparak "O zaman onu ziyarete mi gitsek? Geçmiş olsun niyetine tatlı da yeriz hem. Ne dersin?" Dedi. Göz devirmiş ve dinlemeye son vermiştim.

"Umut ışıklarım bir bir söndüler..." Jimin gözlerini kapatmış ve küçük elleriyle sıkı sıkı kavrıyordu sarı mikrofonunu ve bu İĞRENÇ ŞARKIYI nereden bulmuştu? Güzel şeyler söylemek yerine neden acayip şeyler seçiyordu?

"Uykular haram oldu gençliğim bak, talan da oldu çok sevdim yalan oldu zalım geceler. Geceler geceler yıktı geceler. Geceler geceler zalım geceler..." Bu ne biçim bir şarkıydı? Kim söylüyordu bunu? Jimin neler oluyor sana?! Deliriyor musun?! Kendine gel! Ne yazık ki içimden söyleyebiliyordum bunları. Sonra bebek gibi alınıyordu.

Şarkıyı istemeden dinlerken telefonumun titremesiyle irkildim. Kesin boş bir mesaj gelmiştir. Telefonumu cebimden çıkararak kimden geldiğini gördüğümde cidden gereksiz biri olduğunu anlamıştım.

Engelli
Şey Yoongi

Merhaba

Teneffüste olduğunuzu tahmin ederek mesajı yazdım

Müsaitsen biraz konuşabilir miyiz?

Yoongi
Evet müsaitim

Ne söyleyeceksin?

Engelli
Biraz atarlı gibisin|

Ben teşekkür etmek ve özür dilemek istiyorum.

Öncelikle o gün kendi kendime saçmalayıp gittiğim için özür dilerim. İlk başta hiçbir şeyi hatırlayamamış ve dolayısıyla korkmuştum.

Evime geldiğimde ise her şey aklıma sonradan gelmişti.

Sonuç olarak bana o gün orada bırakmayıp baktığın için teşekkür ederim.

Gerçekten çok teşekkür ederim Yoongi.

Yoongi
Sonunda edebildin|

Ne kadar bekledim senin haberin var mı?|

Bir şey değil Hoseok.

Kim olsa aynısı yapardı.

Engelli
Yapmazdı Yoongi. Zaten yapmadılar da. Oradan geçerler sadece bakıp gittiler. Yanıma gelip 'iyi misin?' demediler. Sadece geçip gittiler. Eğer sen gelmeseydin kim bilir ben ne hale gelirdim?

Theater |Sope✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz