Κεφάλαιο 8

339 40 19
                                    

Ο Χάρι δεν μπορούσε να διακρίνει τίποτα με την πυκνή ομίχλη. Όμως άκουγε ομιλίες. Δύο πολύ γνώριμες φωνές γέμιζαν τον χώρο.

"Πώς σου φαίνεται;" είπε ένας άντρας με βαριά φωνή.

"Ιδιοφυές! Πότε ξεκινάμε;" απάντησε κάποιος με μια χαρακτηριστική φωνή που δεν θα μπορούσε να ανήκει σε κανέναν πάρα μόνο στον Μαλφόι.

"Χε χε... Όταν έρθουν και οι υπόλοιποι"

"Υπόλοιποι;"

"Φυσικά. Πίστευες ότι θα ειμασταν μόνοι;"

Όχι όχι όχιιι. Ένα κύμα πανικού άρχιζε να κυριεύει τον Χάρι που ήταν κρυμμένος κάτω από τον αόρατο μανδύα και κρυφακουγε. Υποτίθεται οτι ο Μαλφόι θα έπρεπε να αρνηθεί και όχι να βοηθήσει τον Ρουγκγουντ!

"ΟΧΙΙ" φώναξε ο Χάρι με όλη την δύναμη του και φανερώθηκε.

"Βρε βρε, για δες... Ο κύριος στόχος μας είναι εδώ, Ντράκο. Δεν θα χρειαστεί καν να μπούμε μέσα στο κάστρο" είπε ο Ρουγκγουντ με βαθιά ικανοποίηση. "ΑΒΆΝΤΑ ΚΕΝΤΑΒΡΑ!"

Ο Χάρι ίσα που πρόλαβε να δει ένα πράσινο φως και ετοιμάστηκε να πεθάνει. Κι όμως για άλλη μια φορά το ξόρκι δεν πέτυχε ή δεν τον χτύπησε. Σήκωσε διστακτικά το κεφάλι του για να δει ποιος θυσιάστηκε για άλλη μια φορά για εκείνον.

Ένα αγόρι με κόκκινα μαλλιά και μια κοπέλα που του κρατούσε το χέρι ήταν πεσμένοι κάτω με τα μάτια τους κλειστά. Δεν θα ξυπνούσαν.

"ΟΧΙΙΙΙ"

Ο Χάρι ξύπνησε λουσμενος στον ιδρώτα πάλι και ήταν έτοιμος να κλάψει. Χωρίς να χάσει λεπτό πήγε πανικόβλητος πάνω από το κρεβάτι του Ρον και έπειτα από αυτό της Ερμιόνης για να σιγουρευτεί ότι οι φίλοι του ήταν καλά.

"Χάρι; Ξέρεις ότι είναι πέντε το πρωί; Τι στέκεσαι σαν τον Χάρο από πάνω μου;" είπε πνιχτα ένας μισοκοιμησμενος Ρον.

"Αχ Ρον"

Ο Χάρι τον αγκάλιασε αμέσως ζητώντας του συγγνώμη για ότι είχε πει το προηγούμενο βράδυ. Ένιωσε πολύ άσχημα αφότου είδε τον εφιάλτη και σίγουρα ο Μαλφόι δεν ήταν τόσο σημαντικός ώστε να κρατάει μούτρα στους καλύτερους του φίλους.

Έκανε το ίδιο με την Ερμιόνη και δεν ξαναγύρισε στο κρεβάτι του πριν σιγουρευτεί ότι οι διαφωνίες είχαν λυθεί. Κι αν συνέβαινε κάτι ανάλογο με το όνειρο; Δεν θα το άντεχε να μην είχαν συμφιλιωθεί.

Πιο ελαφρύς πια, έπεσε στο κρεβάτι του για να κοιμηθεί μα φαίνεται ότι η ανάμνηση του ονείρου δεν θα τον άφηνε.

Έναστρη Νύχτα // Drarry ✔Where stories live. Discover now