IV poglavlje

4.4K 174 9
                                    

Elena P. O. V.

Budi me čudan osećaj u dnu stomaka. Od siline naboja pokušam da skupim noge ali nešto mi spreči taj pokušaj. 

"Šta kog' đavola." Promrmljam nezadovoljno. Otvaram lagano oči kada šokirano gledam u osobu ispred mene. Vrisnem uplašeno jer sam totalno zaboravila gde se nalazim.

"Dobro jutro." Hrapavim glasom me pozdravi Leonardo dok samo na trenutak skloni svoje usne sa mog pulsirajućeg mesta.

"Dobro jutro." Ne znam ni koliko je sati ali trebala bih uskoro da saznam jer sigurno uveliko kasnim na posao. To nimalo nije dobro. "Moram da idem na posao. Hoćeš li da se skloniš?" Obratim se Leonardu kada proračunam koliko kasno sam se uspavala.

"Danas si moja. Sutra ćeš se vratiti svom životu. Kada sam ja mogao sve da otkažem možeš i ti." Šta? Kako misli i danas sam njegova. On je pravi seks manijak. Kladim se da posle onakve noći ne mogu ni da ustanem a on upravo od mene zahteva reprizu.

"Ne. Zar nisam odužila svoj dug?" Umorno upitam i stvarno više ovo psihički ne mogu da podnesem.

"Naravno da nisi. Jedan dan ti je ostao. Da li ti znaš koliko je u mom stanu koštala samo jedna slika na zidu?" Nastavlja da prelazi jezikom po mojim usminama a onda se spušta laganim poljupcima ka kolenu. On očigledno uživa.

"Zašto uopšte bilo ko izdaje toliko skup stan?"

"Izdajem ne dajem dozvolu da ga neko zapali." Odgovori mi kada mi ostavi ugriz na butini.

"Opusti se. Ne želim mrguda pored sebe. Znaš li ti koliko sam dugo imao apstinenciju? Treba to nadoknaditi, a ti si upravo odličan kandidat." Rado bih se žalila ali njegov jezik budi u meni najlepše osećaje.

"Posao?" Tužno upitam kao da će mi on nešto pomoći. Mislim da mogu nekako eskivirati jedan dan.

"Ne." Baca prekrivač na pod dok se nadvija iznad mene. "Sinoć si tako vrištala moje ime da želim to da ponovim. Ali prvo želim pre toga da svršiš. Zaslužila si." Izgubila sam moć govora, čudan je ovaj divljak.

"Nateraću te da svršiš i to samo jezikom. U par pokreta." Nastavlja da priča dok me gleda plamtećim pogledom.

Ostavlja mi lagan poljubac na vratu dok mi rukom razdvaja noge još više. Osetim laganu bol kada mi razdvoji noge ali potrudim se da sakrijem to laganim osmehom.

Obasipa me poljupcima bez ijedne reči, sada je definitivno prešao na postupke. Jezikom mi prelazi preko pupka sve dok ne dođe do mojih butina. Ostavi lagani ugriz a zatim se namršti.

"Nemaš dečka?" Upita me dok čeka reakciju.

"Ne." Uzdahnem od očekivanja njegovog sledećeg pokreta.

"Odlično, znači niko neće videti modrice koje će uskoro nastati." Prošaputao je to tako tiho da sam jedva razumela njegove reči.

"Ne!" Slabašno se usprotivim ali primetim da to na njega ne utiče.

"O da. Molićeš me za još, uživaš možda više i od mene. Zato se prepusti i uživaj danas kako se sutra ne bi kajala." Odlučim da prihvatim jer sigurno nakon ovoga moji seksualni odnosi prestaju. Nisam neko ko se daje tako lako s tim da u ovom slučaju nisam imala pravo govora.

Prođem prstima kroz kosu kako bih podstakla da već jednom pređe na stvar.

"Neko je nestrpljiv." Zadovoljno potvrdi ali ja ne bih bila ja kada bih dozvolila da i sada on bude glavni.

"Ne. Samo ne želim ceo dan da provedem u ovom položaju.. Previše si spor." Namerno izgovorim poslednju rečenicu kako bih ga iznervirala.

"To ćeš mi reći dok budeš vrištala moje ime." Probudila sam Lucifera u njemu sada ću snositi posledice.

Srednjim prstom duboko zaroni u meni, sa osmehom na licu.

"Možeš krenuti sa odbrojavanjem."

Izvukao je srednji prst a zatim dodao dva i ušao skroz do kraja. Ponovio je to dva puta a zatim se spustio na kolena.

"Jedan.." Tiho je prošaputao.. "Nastavi." Gotovo režećim tonom je dodao.

Ispitivao je moju unutrašnjost jezikom dok sam prstima prolazila kroz njegovu kosu.

"Ne mogu više." Tiho sam rekla dok je nastavio grubo da me obrađuje.

"Svrši." Osetila sam stezanje mišića i osećaj je bio jebeno savršen. Nisam se ni oporavila kada me je podigao i zaposeo u strastvenom poljupcu.

Nemaš vremena za odmor, dan je prekratak." Objasnio je na brzinu njegov postupak. "Nećeš se odužiti?" Zaigrano je upitao.

"Kako?" Zbunjeno sam upitala jer nisam  baš najbolje shvatila šta želi da kaže.

"Zamenićemo sada uloge ti ćeš biti dole." Nikada o tome nisam razmišljala ali kada pogledam koliki mu je odlučim da ipak preskočim ukoliko imam mogućnost da biram.

"Ne." Odlučno odgovorim dok pratim njegovu reakciju.

"Nikakav problem ali svejedno nismo završili. Dan je pred nama." Položi me zadnjicom na njegov već spremni ud. Uzdahnem od vreline svih osećaja koji se skupljaju u meni jer odlično znam šta sledi.

"Spremna?" Upita me kao da traži dozvolu.

Umesto odgovara kratko klimnem glavom. Poljubac koji sledi pomeri mi tlo.

"Želiš da budeš gore ili dole?" Upita me i na trenutak me zbuni. Danas je izuzetno fin čak predlaže i kompromise.

"Oba." Odlučno odgovorim dok sebi postavljam pitanje koliko je to dobra ideja. Ma jedan je život.

"Znači prvo dole." Spusti me iz svog krila nežno na posteljinu koja je još uvek krvava od sinoć.

"A da prvo promenimo posteljinu?" Upitam ga jer nisam sigurna koliko može da čeka s obzirom na to da se on za razliku od mene još uvek nije oslobodio svoje ogromne erekcije.
"Previše odlažeš ali iz stana nećeš ubrzo izaći." Poljubi me a odmah zatim i produbi poljubac. Odlučim da ovog puta on neće biti glavni, preuzimam inicijativu dok na svom ulazu osećam njegovu ogromnu erekciju koja me bode. Jedina prepreka su njegove bokserice.

"Ili ćeš prestati istog trenutka ili ja ne odgovaram za svoje postupke." Odlučim da kada već imam mogućnost izazivam još malo. Produbim poljubac i protrljam se par puta o njegov nabrekli ud. Zareži od nemoći ali sam je tražio.

Nastavim izazovno  da se trljam kada se lagano skloni sa mene. U ovom položaju je nemoguće videti šta radi ali kada osetim njegov ud na svom ulazu shvatim da je na korak da ispuni svoje obećanje.

"Ne, ne. Prvo posteljina." Nekako uspem da se izvučem kada začujem kako nezadovoljno uzdiše. Žao mi je ali ne planiram da se valjam sa njim u prljavoj posteljini.

"Posteljina je u drugom ormanu. Ja idem da nam naučim hranu jer si verovatno gladna."

"Može." Skinem prljavu posteljinu i ubacim je u veš mašinu. Podesim mašinu i pronađem čistu posteljinu. Kada sredim celu sobu obučem prvu majicu koju pronađem jer ne mogu sada oblačiti moju previše usku haljinu koja će svakako za pola sata završiti na pod.

"Naručio sam nam hranu, stiže za deset minuta." Obavesti me Leonardo kada ga pronađem u kuhinji kako kuva kafu. Zar nije divan?

"Super. Gladna sam." Obavestim ga iako sam sigurna da ga to ni najmanje ne zanima.

Pola sata kasnije nakon hrane nastavili smo svoj dogovor u čistoj posteljini. Kada je dostavljač doneo hranu ostala sam šokirana koliko je hrane naručio. Bez obzira na sve ispao je fer. Ne mogu čak ni slagati i reći da mi nimalo nije prijalo o jeste i te kako jeste.




Stan na dan 🔚Where stories live. Discover now