5.

5.5K 137 5
                                    

Kylov pohľad:

Sedím doma na gauči aj s celou mojou partiou. Je tu Derek, Matthew-Matt, Luke a ja. Práve sme nám Derek hovorí o svojej zábavke ktorú naposledy zažil. Nejakému týpkovi ktorý nesplatil dlhy odrezal všetky prsty na jednej ruke a napchal mu ich do úst. Zaujímavá predstava. Všetci sa smejeme, no vyruší nás Mattov mobil ktorý začne zbesilo pípať. ,,Melanie sa pohla z domu" oznámi pri čom sa pozerá na mňa. Matt je taký počítačový génius. ,,Fajn ideme tam kde ona" vyhlásim a už vstávam z gauča. Nasadli sme do jedného auta. Išli sme podľa Melaninho mobilu a dorazili sme k domu kde sa konala párty. ,,Super, takže nakoniec sa aj všetci zabavíme" uchechtnem sa.

Melanin pohľad:

Hneď ako sme prešli cez prah dverí sme sa všetci traja vybrali k stolu s alkoholom, kde sme si dali vodku s džúsom. ,,No nič, bavte sa, ja idem zbaliť nejakú kočku" mrkne na nás Tim. Fuuu už to všetci odo mňa chytajú, predtým ako sme sa začali baviť to nikto nerobil. Nora ma potiahne na parket, lenže ako cúva dozadu, narazí do Jessici. Je to v podstate taká tá školská namyslená štetka ktorá každému roztiahne nohy a oblieka sa často do ružovej, ale tak čo už. ,,Ale čo pozrime sa kto nám sem prišiel." ozvala sa svojim preafektovaným hlasom.  ,,No áno prišli sme sa zabaviť, ale čo tu robíš ty? Opäť si prišla zo seba robiť štetku? Oooo prepáč, ty už štetka si." odpovedala som pri čom som jej svojimi očami prepaľovala tie jej. Uhľa pohľadom, snažila sa to spraviť nenápadne ale samozrejme že ja som si to všimla. ,,BOJ! BOJ! BOJ!" všetci začali vriekať. Bože len to nie, totiž oni nemyslia boj akože bitka ale spevácky súboj. Jessica totiž celkom dobre spieva, na škole sú určite lepší speváci ako ona, ale nikto sa jej neodvážil vyrovnávať keďže je Cole na jej strane. ,,Fajn, chcete súboj? Budete ho mať ale všetci vieme kto vyhrá." odfrkne si. PANEBOŽE! Je fakt extrémne preafektovaná. Niekomu niečo povedala a on pustil do pozadia pesničku od Zary Larsson UNCOVER a Jessica začala spievať.

,,Nobody sees, nobody knows
We are a secret, can't be exposed
That's how it is, that's how it goes
Far from the others, close to each other
In the daylight, in the daylight
When the sun is shinin'
On a late-night, on a late-night
When the moon is blindin'
In the plain sight, plain sight
Like stars in hidin'
You and I burn on, on" ...

Ok je fajn, ale ja som lepšia, musím byť. Jessica sa na mňa vyškierala jak zmyslov zbavená. ,,Nie je toto náhodou párty?" opýtam sa jej zo zdvihnutým obočím. Ona sa na mňa iba zamračí. Tomu čo pustil pesničku aj Jessice som pošepkala názov tej čo som chcela spievať. Pesničku od Stely Cole Love Like Mine ale v upravenej verzií.

,,You better treat me right
I'm a one in a billion, make that a zillion
'Cause I'll make a boy cry
Doesn't matter if I stay or go
You'll be wanting more
I can get you real high
With sugar on my lips, all it takes is one hit
I'll leave you hypnotised
But don't worry, I'll make sure you don't forget it
But don't worry, I'll make sure you don't forget it
But don't worry, I'll make sure you don't forget it
Brrrrr ra ba ba
Baby, you'll never find a love like mine
Brrrrr ra ba ba
Baby, you'll never find a love like mine
I'll make you scream and I'll make you want it
You can be my ride or die
Ba, ba, ba
Baby, you'll never find a love like mine" ... 
spievala som fakt dobre, áno spev mi ide. Ale veľmi dlho som nespievala, zabudla som aká som dobrá. Spievať ma počuli iba Nora a partia. Každopádne ten výraz v Jessicinej tvári bol na nezaplatenie.


Dúfam že sa vám bude páčiť. :) Minule som dlhšiu dobu nevydala časť tak, prepáčte.

Mafia v krviWhere stories live. Discover now