6.

5.3K 160 5
                                    

Kylov pohľad:

Vošli sme do domu kde sa konala párty a hneď sme pohľadom hľadali Melanie. Nalievala si zrovna nejaký drink pri stole a bola neuveriteľne sexi. Tá minisukňa jej fakt sekla, no zrazu sa tam začala hašteriť s nejakou barbínou. Barbína sa akosi začala svojim uvrieskaným hlasom navážať do Melanie až som myslel že prídem o svoje ušné bubienky, ale ako sa zdá ju to nejak netrápilo. Tá je tak neuveriteľne drzá, no ale u mňa si bude dávať pozor na ústa. Všetci tam začali vrieskať. Nechápem oni sa akože idú biť či čo. Kriste toto bude trest, oni idú spievať.  Prvá spievala tá barbína, bola celkom dobrá ale už som počul aj lepšie, no keď začala spievať Melanie skoro mi oči vypadli. Bola fakt dobrá, na chvíľu mi to pripomenulo mamu. ,,Takže je sexi, úžasne spieva a nie je tak úplne šprtka. Podľa mňa si dopadol dobre, mohol si dostať nejaké urevané decko alebo tamtú barbínku" Derek uvažoval nad mojou aktuálnou situáciou. ,,Ale kurva kto by sa chcel ženiť v 19-tich" trochu zvýšim hlas. Akože je pravda že som mohol dopadnúť horšie, ale ja nie som na vzťahy, radšej si užívam a zabíjam ľudí. To je môj život.

Melanin pohľad:

Potom čo som dospievala a potom čo všetci zhodnotili že som najlepšia speváčka zo školy sa Jessica radšej spakovala dakde za Colom a ja teraz sedím pri stole a popíjam vodku. No nič, idem sa pozrieť kde je Nora už som ju dlho nevidela. Akurát som prechádzala popri stene keď som počula krik, ale len veľmi slabo keďže hudba hrala na plné obrátky. Keď som prišla na zdroj toho kriku zdesila som sa, no to len na chvíľku pretože hneď to vystriedala zlosť. Noru práve chcel pretiahnuť dáky blondiak ale ako som videla, ona protestovala. Rýchlo som ku nej naklusala a toho blondiaka od nej odsotila. ,,Nezdá sa ti že povedala NIE?" skričím na neho. ,,Ale no, chcela by si sa ku nám pridať?" opýta sa slizko. Zjavne nevie kto som. Drbla som mu a kopla medzi nohy. Hneď som mu zmazala ten jeho nechutne slizký úškrn z tváre. Vzala som Noru za ruku a ťahala ju von. ,,Si okey?" opýtam sa jej starostlivo. ,,Áno, som v pohode veď čo by som bez teba  robila" vďačne sa na mňa usmeje.

Norin pohľad:

Prechádzala som popri stene v nejakom tmavom rohu. Už asi 10 minút tu hľadám Tima. Zrazu ma schmatol dáky blondiak a pritlačil o stenu. Zdá sa že nechodí na našu školu. Začal ma obchytkávať všade možne. ,,Do riti! Choď odo mňa preč!" zvrieskla som, ale zdá sa že on to pekne ignoruje. Nedá sa ani odstrčiť je príliš silný. ,,POMOOOC!" kurva, kurva, kurva nikto ma nepočuje cez hlasnú hudbu. Už som si myslela že ma tam znásilní keď sa tu ani neviem ako objavila Mel. Panebože ja ju taak milujem, som jej vďačná do konca života.

Melanin pohľad:

Vyšli sme von a popri tom ako sme s Norou išli domou som písala Timovi SMS že sme šli domov aby sa nebál. ,,Pôjdeme domov okey?" spýtala som sa, no vlastne skôr oznámila otázkou? Je niečo po pol noci a cesta domov trvá pešo približne 20 min. takže to je v pohode. ,,Hej, asi za chvíľu hodím tyčku, myslím že som toho vypila trošilinku viac" pozrie na mňa s miernymi obavami. ,,V pohode ale keď k tomu dôjde, triafaj sa na opačnú stranu. Nie že mi zas ovraciaš nohy" no fakt, minule mi ogrcala nohy  a lodičky čo som mala som musela vyhodiť. Boli sme vtedy tiež na nejakej párty, už dávnejšie a Nora sa rozhodla že bude na stole robiť striptíz, musela som ju odtiaľ ťahať silou mocou pretože nechcela z toho stola zliezť. Nora je celkom slušná ale keď v jej žilách prúdi alkohol ani ju nespoznáte.  Otočím sa na Noru že sa jej spýtam kade pôjdeme ale zrovna v tom momente sa predkloní a už to z nej ide. 


Tu je ďalšia časť. Budem rada ak sem dáte hviezdičku alebo koment. Dúfam že sa vám bude páčiť :)

Mafia v krviWhere stories live. Discover now