Chapter 12 || Night Night

8.9K 649 51
                                    

Bütün hayatım ve tüm benliğim olan,herkesten çok sevdiğim 21 oldu! 16.yaşını hatırladığım bir çocuktu kendisi,sadece wow diyebiliyorum.
____________

"Sizinle tanışmak benim için bir zevkti,Dedektif." diyerek tekrar elini sıktım.Gülümsedi ve başını sallayarak kızına döndü."Sen misafirimizi geçir Beatrice,bulaşıkları ben hallederim." diyerek bize olanak sağladı.

Beatrice kapıyı açtı ve ben geçtikten sonra arkamdan geldi.Bakışlarımızı buluşturduğunda gözlerinde her zaman bulunan parıltı yerine bıkkınlık vardı.

"Bak Beatrice,ben gerçekten çok üzgünüm ama böyle olmasını bende istemezdim." dedim bir adım ona yaklaşarak.Küçük bedeni aramızda az bir mesafe olmasına rağmen hala küçücük duruyordu.

"Bir mesaj bile atamadın mı peki?" dedi kendini bir adım geriye çekerken.Gülümsedim ve iki adımla hemen önünde durdum."Her şeyi mahvettim değil mi?" kafasını yukarıya çevirdi.Şu an onu öpmek istememin nedeni,onu iki gün boyunca aramak isteme sebebim ile aynıydı ama kendimi ondan uzak tutmalıydım.Bu kız içimdeki bazı şeyleri değiştirmekle kalmıyor aynı zamanda yeni bir şeyler oluşturuyordu.Ve bunca zamandır rutin olan hayatımı değiştirmeye niyetim yoktu,o yüzden kendime hakim olup bu kızı çıkarlarım doğrultusunda kullanmalıydım.Benim dünyamda bu kıza yer yoktu,bu sadece ona zarar verirdi çünkü."Malesef." diye cevapladı,sesindeki kırılma anlaşılır bir tondaydı ve benim ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yoktu.Düşüncelerim birbirini tutmuyordu,ama yapılması gereken tek şey suyuna gidilmesiydi,en azından kendi yararım için.

"Peki düzeltmek için n'apabilirim?" aramızdaki olmayan mesafeyi biraz daha kapattım,bakışlarını hemen bana çevirdi.

"Bilemiyorum Harry,ben sürekli senden bir haber bekledim ama kosk-" bilmediğim bir nedenden dolayı eğildim ve onu öptüm.Hafif çatlamış dudakları ayrı bir haz verirken elleri ensemi buldu ve kendini yukarıya itti.Ellerimi beline yerleştirip öpücüğü daha derin kıldım.Bu kızla ne yapacağım hakkında hiç bir fikrim yoktu ama hayatımdan çıkmamasını istemem beni zorluyordu.

Geri çekildi ve bakışlarını yine bana dikti."Sanırım biraz da olsa affedildim." dedim ve güldüm.O da bana karşılık verirken camdan bır tıklamayla ikimizde oraya döndük.Babası telefonu işaret ediyordu.Biri arıyor olmalıydı,o yüzden kafasını sallayıp bana döndü. "Mesajını bekleyeceğim Harry,iyi geceler." dedi ve güldü.Kafamı salladım ve "İyi geceler" diye karşılık verdikten sonra bahçe yoluna döndüm.

Kapının kapanma sesiyle içeri girdiğini anlarken,camdan beni izlediğine adım gibi emindim.
________
Çok kısa oldu farkındayım ama nerede romantizm olsa kusasım geliyor.Hele ki şu öpücük kısımlarında,o yüzden çok özür dilerim kelebekler.Zor bir dönemdeyim ve erkeklerden nefret ettiğim bir dönem o yüzden kısaydı.Her neyse,yeni bölümü geciktirmemeye çalışırım,öpüldünüz.

Beatrice ‖ stylesWhere stories live. Discover now