Chapter 10 ‖ Kisses

9.4K 690 73
                                    

Şarkıyla lütfen.

Meghan Trainor - All About That Bass

____

Dudaklarını ayırırken derin bir iç çektim.Ellerim hala saçlarındaydı ve çekmek istemiyordum,sabaha kadar böyle durup öpüşebilirdim.

İlk öpücüğümü okuldaki sosyal güvenlik projesiyle gelen dallamanın birine vermiştim,yani ilk bir kaç öpücüğümü.İkimizinde hoşuna gidince fırsat bulunca bir köşede öpüşürdük.Ama şimdi sorsan ismi Lucas ? Louis ? Lee ?

Nefesi dudaklarıma çarpınca yeniden iç geçirdim,Güldü ve arabanın koltuğunu dikleştirdi."Artık gitmelisin,yoksa biri seni fahişelikten içeri alacak." dediğinde güldüm.Ama geri çekilmedim."Nedense ilk öpücüğünü alan ergen kızlar gibi hep öpüşmek istiyorum." dediğimde ise o güldü."Baban merak edecek."

"Babam bu gece yok,şu kelebek sapığı yine bir kızı katletmiş.Onun için gitti." dedim ve burnumu yanağına sürttüm."Evde olduğumu zannediyor."

"Demek bir kız daha öldü ha." dedi."Evet,hiçte beklenmedik bir zamanda geldi kurban,şu sıralar çok yoğunlar.Delirmiş sarışın aileler tarafından telefonlar susmuyormuş." dudağımı onunkilere yaklaştırıp minik bir öpücük bıraktım."Peki sen ne düşünüyorsun bu adam hakkında?" dediğinde onu öpmeyi bıraktım ve gözlerine baktım.

"O bir katil Harry.Masum kızları kaçırıp acımasızca katleten bir katil.Bunun sonuçlarını düşünmüyor,bir takıntı haline getirmiş gibi.Bu yaptığı..canilik." dedim."Ama sosyoloji sınıfındaki Jane Gerard'ı önüne tepsiyle sunardım,resmen o kelebek sapığına aşık gibi." gözlerimi devirdim.

"Sen bunlara kafanı yorma,gerekeni Tanrı yapar." dedi ve dudaklarımızı tekrar birleştirdi.Bacaklarımda dolanan eli içimi ürpertirken bir adım öne gidip kucağına oturdum.Bacaklarımı dizlerinin iki yanına açtığımda geri çekildim ve biracık eğilerek koltuğu yatırdım.Dudaklarımızı tekrar kenetlerken belimde duran elleri kalçalarıma kaydı.İçten içe titrerken biraz daha eğilip dudaklarını boynumda gezdirmesine izin verdim.

Ellerimi sırtına götürdüm ve sırtının gerilmesini hissettim.Boynuma doğru inlediğinde ellerini belime yerleştirip beni geri itti."Gitmelisin Beatrice,kendimi zor tutuyorum." diye fısıldadığında geri çekildim.Bacaklarımı kendime çekip yanına oturdum.Derin nefesler alırken ona döndüm.

"Party Bucket'a bayılırım." dediğimde güldü."Yarın seni almaya geleceğim,şimdi git yoksa öpüşmekten fazlası gerçekleşecek."

Güldüm ve dağılmış kese kağıdını toplayıp elime aldım.Son kez beni öptüğünde gülümsediğinde ben de gülümsedim.Arabanın kapısını kapatıp marketin otopark çıkışına yöneldim.Bu geceye rağmen hala Friends izleyebilir ve gecenin devamını da mükemmel yapabilirdim.

___

Oy vermeyi unutmayınız :3

Beatrice ‖ stylesWhere stories live. Discover now