Chapter 11 ‖ Things I Can't

9.7K 710 131
                                    

Çok,çok,çok,çok üzgünüm.Hem erkek arkadaşımla ayrılmam hem de Harry-Nadine olayı yüzünden kafamı toplayamadım.İşte iğrendiğim bir adet çok çirkinli berbat bölüm daha.

___

2 gün.Tam tamına 2 koca gün.

Arabadan indiğimden beri beni ne arayıp,sorduğu ya da randevumuz için gelmediği koca 2 gün.Kendi kendimi yiyip bitirdiğim,değişik senaryolar kurduğum,odamdan çıkmadığım koskoca gün.

Ve sonunda kış molasına girdiğimiz için,babamın bu halimi fark ederek beni alışverişe götürdüğü koskoca 2 günün sonunda,şarküteri reyonunda tam  karşımda bir erkekle durup et seçen adama baktım.Arabada bana harika bir zaman yaşatan,gördüğümde hücrelerimin bile kasıldığı adama.Ve yanında ona yardım eden sarışın erkeğe.

Hayır,olamaz.Yoksa gay miydi ? Tanrı'm yoksa beni niye öpsün ki değildir heralde.

"Brice,iyi misin tatlım?" babamın sesini duyduğumda gözlerimi kırpıştırdım ve ona döndüm."İyiyim baba,s-sadece birini gördüm sandım." gözlerimi Harry'den çektim."Akşam için biftek alacağım,seçmemde yardım eder misiniz bayan?" dedi ve güldü.

Gülümseyip koluna daha da sıkı sarıldım ve kendimi büyük karşılaşmaya hazırladım.

Babamı kırmak istemiyordum,hele ki bu günlerde..Çünkü şu kelebek olayları ile zaten kafası doluydu ve çok üzülüyordu.Benim de moralim düşüktü,bunun da canını sıktığını biliyordum.

"Biftekten sonra alırız dondurmalarımızı ve oturup Friends maratonu yaparız ha,ne der-"

"Beatrice?" siktir,siktir,siktir,siktir,siktir,siktir,siktir.

Babam durdu ve bana seslenen Harry'ye baktı.Daha sonra da bana.."Harry?" dedim ve yapmacık bir gülümseme takındım,tam aksine kafasını yüzüp yemek isterken.

"Bak ben çok özür dilerim ama şu 2 gün çok yoğundum,seni arayamadım.Gerçekten özür dilerim." dediğinde yanındaki sarışın erkek Harry'ye ve bana bakıp güldü."Önemli değil,iyi günler." dedim ve babamı kolundan çektim ama yerinden kıpırdamadı bile.

"Brice,tanıştırmayacak mısın ?" dediğinde tekrarladım.Siktir,siktir,siktir,siktir,siktir,siktir,siktir.Boğazımı temizledim ve elimle Harry'yi gösterdim.

"Baba,Harry.Harry,babam." babam uzattığı elini sıktı ve gülümsedi."Memnun oldum Dedektif Raines."

"Memnun oldum Harry." deyip bana döndü.Açıklama bekliyorum bakışı bakışlarımla karşılaştığında derin bir nefes aldım."Harry benim bir arkadaşım,baba." dedim.Harry güldü ve babama döndü."Aslın da erkek arkadaşı sayılırım,randevumuzu kaçıran bir aptalım." dediğinde hücrelerim tekrar kasıldı.O ne demişti,ne bir saniye ne?!

Babam bana döndü ve gülümsedi."Sonunda kızımın ilgilendiği birilerinin olması çok güzel." deyip Harry'ye güldü.Ve nedense gülüşünün bu kadar içten olması hayra alamet değildi.Ortaokulda en son Ryan ile ciddi  bir şey yaşadığımı gören babam,neredeyse mutluluktan ağlayacaktı.

"Akşama bir planın yoksa seni akşam yemeğinde ağırlamaktan mutluluk duyarız.Ve tabii arkadaşını da." dedi gülümsemeye devam ederken.

Al işte,hayra alamet değil tabi ki de.

Sarışın geri çekildi ve güldü."Benim akşam için planım var efendim,siz keyfinize bakın." deyip Harry'ye döndü.Harry gülümseyip "Şeref duyarım Dedektif." dedi.

Bu gece hiçte iyi geçmeyecekti.

Harry'nin Ağzından

"Demek okuldaki resitalde tanıştınız ha?"dedi dedektif ve lokmasını ağzına attı."Evet efendim." diye onayladım.Birine efendim diye hitap etmek resmen beni iğrendiriyordu,hele ki benden düzey olarak düşük birini.Ben Tanrı'nın lütfuyum,bu bana yakışmıyordu.Ama nedense,Beatrice için katlanmak istiyordum.

Gülümsedim ve Beatrice'e döndüm."Bu iki gün boyunca oldukça yoğundum.Onu arayamadım,bu yüzden çok üzgünüm Beatrice.Ama telafi edeceğim." dedim.Gülümsedi ve yemeğine geri döndü.Bu iyi bir şey olamazdı."Edeceğinden eminim Harry,Beatrice değer verdiği insanları üzmeye dayanamaz."

Dedektif gülümsedi ve kızına döndü.Hala yemeğiyle ilgileniyordu,bu gerçekten iyiye işaret değildi.Ben de gülümsedim ve önümdeki bifteğe döndüm.

Bugünlük ideal erkek arkadaşı oynamalıydım,eğer kaleyi içeriden fethetmek istiyorsam...

Eğer gözleri üzerimden çekmek istiyorsam..

__

Oy vermeyi unutmayınız :)

Beatrice ‖ stylesWhere stories live. Discover now