Chapter 1 ‖ The Butterfly Case

16.6K 890 130
                                    

Kitabın kapağını kapattım ve yatağın üzerine fırlattım.Telefonu elime almıştım ki kapım tıklandı,babam olmalıydı.Evde başka kimse yaşamadığına göre tahmin etmek çok zor değildi.

"Girebilirsin baba." dedim ve oturuşumu düzelttim.

İçeri girip odanın kapısını çok kararlı bir hareketle arkasından kapadı ve çalışma masamın sandalyesine oturdu.Tuhaf bir görüntüydü bu,çünkü oraya hiç oturmaz,odama neredeyse hiç gelmezdi.Bir süre yatağımın hemen üzerindeki posterlere baktı,çizimlerime.Arkadaşlarım ile olan fotoğraflarıma gerektiğinden uzun baktı,arkadaşlarımın olduğu daha önce dikkatini çekmemiş gibi."Kelebek Koleksiyoncusunu duymuşsundur tatlım." dedi ve sadece bunu demesini bırakın,odamı incelemesi bile hoşuma gitmemişti.

"Evet,duydum.Şu günlerde bütün haber kanallarının baş tacı."

Derin bir nefes aldı ve kafasını olumlu yönde salladı."Beni  o dosyayla görevlendirdiler."

"Yani ? " Bir terslik vardı,hem de göze batan bir şekilde.

"Yani..eve geç geleceğim,aşırı mesaiye kalacağım,elimden geleni ardıma koymayacağım.Bu dosyayı çözüp,o sadist adamı içeri tıkacağım,ya da buna çalışacağım."

"Ve ben tüm bunları yaparken senin benden daha çok dikkatli olmanı istiyorum Beatrice.Kendini korumanı.Beni anlıyor musun ? " dediğinde kafamı onaylarcasına salladım.

Korkmuştum,babamı böylesine buğulu görmek beni dehşete düşürüyordu resmen.Ciddi anlamda yorgun görünüyordu.Ve bunların hepsini Londra'daki 17-20 yaşları arasında,sarışın ve manken vücuduna sahip olan-kısacası mükemmel- kızları korumak için yaptığını düşününce birazcık da olsa gururlanıyordum.

Anlaşılacağı üzerine o psikopat kelebek delisinin şu ana kadar öldürdüğü dört kız bu kriterlere koşulsuz uyuyordu.

Ve tahmin edin! Kimin turuncu saçları ve dümdüz bir vucüdu var ? Benim! Kriterlerine uyan tek şey yaşım.18 fena bir rakam değil,ha? Yani bir sadistin ilgisini çekecek kadar göze batmıyordur,umarım.

Kapıyı kapatacakken ona seslendim.

"Baba ?"

"Efendim Brice ? "

İsmimi kısaltmasından nefret ediyordum.Brice ? Ciddi misin,baba ? 

"Tüm bunları yaparken,beni de annemi ihmal ettiğin gibi ihmal etme,tamam mı ?"

                                                           ***

"Bence dikkatli olması gereken sensin Lizzy." dedim ve elimdeki afişi ona uzattım.Dudaklarının arasındaki bantı afişin köşesine yapıştırıp duvara sabitledi.Aynı işlemi diğer köşeye uygularken güldüm."Sarı saçlara ve kıvrımlı vücuda sahip olan sensin.Üstelik 18 yaşındasın." buz mavisi gözlerini bana çevirdi ve mükemmel dişlerini gösterdi.

"Mükemmel olduğumu mu düşünüyorsun B ? " dedi ve kahkaha attı."İşte bu yüzden en yakın arkadaşımsın."

Merdivenden dikkatli adımlarla indi ve saçlarını geriye attı."Eğer o sapık tarafından kaçırılma şansım varsa umarım biraz da olsa ateşlidir.."

Güldüm ve kopardığım diğer bantları ona uzattım.Bu akşamki programa yetiştirmek istiyorsak daha az konuşmalıydık.

 Harry

Menüyü garsona geri uzattım ve gülümsedim.

" Biftek,lütfen." dedim. Kafasını sallayarak mutfak kapısına doğru ilerledi.Bende az önce sokakta elime tutuşturdukları afişe göz attım.

" Eugene Amber Lisesi Eğlence ve Anma Programı "

Okulumuzda düzenlenen bu eğlence ve anma programına tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz davetlidir.Öğrencilerimiz tarafından düzenlenen bu program,son zamanlarda can sıkan olayları birazcık olsa da unutmak ve aynı zamanda okulumuz öğrencilerinden kaybettiğimiz Lisa Derser'ı anmak amacıyla düzenlenmiştir.

Akşam 7'de,okulumuza hepinizi bekliyoruz.

                                                                          

Afişin köşesinde sarışın bir kız duruyordu.Ah,bu Lisa.Ben de neden bu kadar tanıdık geliyor diyorum.Lasden Deposu,kırmızı kelebek Lisa.Gerçekten unutamayacağım kelebeklerimden biri.Çığlıkları,yalvarışları,hıçkırıkları..Hatta kolumda bıraktığı tırnak izleri hala duruyor.Ve sırtımda..

Herneyse,sanırım bu akşam orada olmalıydım.Ve olacaktım da.

Önüme gelen bifteğin kokusu beni düşüncelerimden sıyırırken garsona yeniden gülümsedim.Bakışlarımı bifteğe yönlendirdiğimde çatalı sol elime yerleştirip,diğer elime de bıçağı aldım.Bir kaç darbe sonrası bifteği ağzıma atarken,bu zevki herkesin yaşayamadığını düşündüm.Çoğu insanlar,o küçük insancıklar bu gibi şeylerin tam olarak tadına varamıyordu.İşte benim onlardan daha yüce olmamın sebebi buydu.

Bu biftekteki haz çoğu şeyden iyiydi.Seksten bile.Beni gülümsetmeye yetiyordu en azından.

  Hatta insanların abartarak anlattığı,hakkında şarkıların,kitapların,senaryoların yazıldığı o salakça duygudan bile.Yani aşktan.

____

Merhaba güzellerim,işte ilk bölüm.

Tanıtıma gelen ilgiden dolayı çok teşekkür ederim,sizi çooook seviyorum.Sanırım konu biraz yerine oturmuştur.Ben bu karakteri Harry'ye o kadar çok yakıştırdım ki,kitabı yazarken bile onu düşünüyorum,gerçi hep onu düşünüyorum o ayrı da :D

Herneyse,oy vermeyi ve yorum yapmayı lütfen unutmayın.Multimedyada size bahsettiğim Harry çizimi var,bana ilham veren çizim.Restorandaki Harry'ye tam olarak uyuyor bence.

Sizi seviyorum :D .X

Bu arada To Be Perfect ve Baby Doll adlı Harry Styles çevirilerime,ayrıca TOY adlı Harry Styles kurguma bakarsanız çok seviniriim ! .xx

Beatrice ‖ stylesWhere stories live. Discover now