Chapter 3 ‖ Sir ?

10.5K 738 96
                                    

"Tanrım,ne kadar sıkıcı" yanında oturan adamın lafıyla ona doğru döndü."Kız ölmüş,tamam huzur içinde yatsın.O manyağı yakalamaya çalışmak yerine neden böyle bir şey yapıyorlar ki ?" Adam oflayarak önüne döndü.Harry ona vurma isteğini zar zor bastırıyordu.Ne cüretle gözdelerden birine-hatta ona karşı böyle düşünce besleyebilirdi? Boğazını temizleyerek adamın ona bakmasını sağladı

"Gelmeseydiniz o zaman beyefendi.Burada genç bir kızın hayatı söz konusu.Artık olmayan hayatı.Baksanıza sizin kızınız var mı?" diye sordu.

"Evet,sahnede arka tarafta duran sarışın kız benim kızım.Neden?" Salak diye düşündü Harry.Kendi kızını ele verdi."Empati kurun isterim,aynı durum kızınızın başına gelebilirdi." Dedi ve önüne döndü Harry.O adamla artık konuşamazdı,şükran gününe az bir süre kalmıştı ve bayramdan önce bu işi halletmeliydi.Tanrı bekletilemezdi,mükemmellik de.

Turuncu saçlı kız konuşmasını bitirdiğinde kenara çekildi.Harry'nin arkasındaki bir şeye odaklanmıştı.Arkasına kısa bir bakış attığında bunun köşelerde bulunan dedektif-ya da polislerden biri olduğunu düşündü.Kız adama gülümsedi ve merdivenlere yöneldi.Harry hafifçe başını çevirerek ikisini izledi.Kız adamın boynuna sarıldıktan sonra biraz konuştular.Babası olabilirdi,ya da kızın baba sorunlar vardı ve bu boşluğu kapatmaya çalışıyordu.

Program bittiğinde herkes ayaklandı,gitme vakti gelmişti.Harry yavaşça yerinden doğrulup göze batmamaya çalıştı.Sarışınını,kelebeğini bulmaya çalışıyordu.Görüş alanına turuncu saçlar girince yine aynı kız olduğunu gördü.Babasal sorunları olan kız,ya da herneyse.Onun sarışınıyla konuşuyordu,ilgisini çeken de buydu.Daha sonra yanında oturan adam sarışınına sarıldığında vedalaştılar.Sarışını babasıyla çıkışa ilerlerken Harry insanların arasından sıyrılmaya çalışıyordu.Az önce biri ona çarpmıştı ama özür bile dilememişti.Bu böcekler gerçekten hastalıklıydı,aşağılık yaratıklar.Çıkışa ulaştığında gözleri sarı tutamları aradı,ama kelebeği hiç bir yerde yoktu.Sağına bakarken sol omzunda minik bir baskı hissetti.

"Bayım ?"

Sol tarafına döndüğünde o rahatsız edici turuncu saçlar görüş alanına girdi.Elini geri çekmişti ve ona bakıyordu."Evet ?" dedi Harry.Bu hastalıklı şeyin onunla ne derdi olabilirdi ki ? Ya da -düşününce onun sarışınıyla ?

"Bay Harry Styles siz misiniz ?"  sesi onu boğma isteği yaratıyordu.Harry biraz bekledikten sonra kafasın salladı."Neden ?"

Kız elinde tuttuğu şeyi ona uzattı."Cüzdanınızı düşürmüşsünüz,yani içinde bir kimlik var ve siz olduğunu-" Harry kabaca cüzdanını çekiştirdi."Teşekkürler."

Turuncu afallarken Harry içten içe kendiyle gurur duydu.Bıraktığı etki kaba da olsa,onu bozguna uğratmıştı.Kafasını çevirecekti ki sesini tekrar duydu."Bu kadar göt olmak zorunda mısın ? Sana iyilik yaptım ama karşılığı bu mu ?" mavi gözleri resmen nefret akıtıyordu."Sen az önce bana göt mü dedin ?" sakinliğini korumaya çalışıyordu Harry.Sakinlik profesyonellik demekti.İçinden yediye kadar sayıp nefesini üfledi."Evet dedim,ne olacak?" 

Buna vakit ayıramazdı Harry.Tanrı'yı bekletmemeliydi,sonuçlarına katlanabilirdi."Seninle uğraşamam ufaklık,yapacak işlerim var." Harry arkasını döndüğünde ilerlemeye başladı.Çok geçmeden o lanet ses kulaklarını doldurdu."Benim bir ismim var ahmak!"

Yediye kadar say Harry,yedi.İçinden geçirdiği bu cümleyle yediye kadar 4 kere saydı.Bu kız sınırlarını zorluyordu."Neymiş ismin ?" Kızın yanına tekrar geri döndü."Beatrice."

Duraksadı,bu isimden sonra kızın sesi boğucu gelmemeye başlamıştı.Ama sonra onun saçlarına baktı,turuncu saçlarına..

İsmini haketmiyordu.

"Peki Beatrice.Ama bu ufaklık olduğunu değiştirmiyor." göz kırpıp gülümsediğinde arkasına dönüp Chevrolet'ine ilerledi.Daha fazla zaman kaybedemezdi.Yarın okula gelip kızını,sarışınını bulmalıydı.

"Harry gibi asil bir isim de senin göt olduğunu değiştirmiyor." 

Duraksamayacaktı,sadece yediye kadar sayıp göz ardı edecekti.Dediğini de yaptı,derince bir nefes verip evine doğru sürmeye başladı.

En azından eve gidip Tully'nin 'pankeklerinden' yiyebilirdi.Şu turuncu iğrençliği aklından çıkarması yeterdi.

_

Selam güzellikler,işte yeni bölüm.Geç geldiği için sövmeyin anca yazabildim :D

Uzatmayacağım,sadece bir kaç teşekkür ve duyurum var.

Teşekkürler : 

Kısa sürede bu kadar ilgi için-daha çok oy :D teşekkür ederim.Henüz 2 bölüm yayımladım -3- ama şimdiden TOY'un sınırına yetiştik : Gerçekten yorumlarınız beni çok motive ediyor,sizi seviyorum.

Duyuru : 

İthaf isteyen varsa yorum atsın,ithaf listesi oluşturmaya başlıyorum :)

Öpüldünüz .xx

Oy vermeyi unutmayın lütfeen ! 

(ANLAMAYANLAR İÇİN: Harry'nin göz diktiği sarışın Lizzy,Beatrice'in arkadaşı :* )

-Eslem

Beatrice ‖ stylesHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin