Chapter 7 ‖ Ask for a Date

8.4K 683 115
                                    

"Özledim." dedi ve karnında olan parmaklarımı daha sıkı kavradı."Saçlarımı özledim." gülümsedim ve olduğum yerde kıpırdandım."Benim yüzümden mi boyadın?" dedim,güneş neredeyse doğuyordu.Güldü."Evet,çünkü sen götlük yapıp canımı sıktın."

Öksürdüm ve ona rahatsızlığımı belli ettim."Özür dilerim." diye mırıldandı.

"Sarışın olmana gerek yoktu ufaklık." dedim,parmaklarımı onun karnında gezdirirken.Güldü,"haklısın,şimdi o kelebek sapığının hedefi olma ihtimalim var." bir an duraksadım.Benden bahsediyordu,sapık sıfatıyla.Bu insanların nesi vardı böyle ? Ben onları güzelleştirip,cenneti vaadediyordum ama onlar buna sapıklık diyordu!Asıl onlardı sapmış olanlar!

"Değil mi?" diyerek boşluğu doldurdu."Sanırım onun kriterlerinden biri de iri göğüsler,bilirsin,sende..." diye yarıda kestim cümlemi,ops!

Dirseğini karnıma geçirdi."İğrençsin." diye sitem etti ama sonrasında güldü."Daha sık görüşmeliyiz Harry." dediğinde gülümsemem soldu.Sınırlarımı zorluyordu,ona zarar vermekten korkuyordum ama o benimle zaman geçirmek istediğini söylüyordu.

"Tanrı Aşkına az önce sana çıkma teklifi ettim." dedi ve bana doğru döndü.Surat ifademi bozmazken doğruldu."Lanet olsun Harry,cevap bile vermedin." diyerek sızlandı.Arabanın koltuğunda sürtündü ve kapıyı açıp çıktı.

"Beatrice,bekle!" 

Okulun kapısından ilerledi."Canın Cehenneme!" diye bağırdı ve köşeyi döndü.

Tanrı Aşkına! Bu kız dinlemek nedir bilmiyor mu ? Veya mantık ? Bu onun yararınaydı! O gün,o kilisede emin oldum,Beatrice kelebek olamaz,çünkü o lanet olası turuncu ucube bunun için bile uygun değil.O farklı,kelebekten farklı,sarışından farklı,yediden farklı.

Derin bir nefes alıp arabanın kapısını kapattım.Ön koltuğa yerleşirken torpidodaki listeyi çıkardım.

Mackenzie Lockers

Doğal sarışın,sütyen bedeni 95.

Candy Bar Sugar Garsonu,yalnız.

Giriş-çıkış saati: 12 - 11 PM

Bilgilere göz atmayı bitirdiğimde,anahtarı takıp kontağı çevirdim.Mackenzie'ye odaklanmaya çalışırken turuncuları kafamdan kovdum,ama bu sefer aklıma sarılar geldi.Onu unutmak için yeni eserime bir an önce başlamalıydım.

Dün gece arka koltukta uzanışı,elimden tutuşu,mırıldanmaları aklıma geldikçe direksiyonu daha da sıkı kavradım.Ama hiç bir şey bu görüntüleri aklımdan silemiyordu.Pencereyi açtım ve derin bir nefes aldım.

"Neden o kızdan uzak duramayıp o partiye gittim ki ?" diye mırıldandım kendi kendime."Neden kendimi o ateşe attım ?"

Mükemmel ve özel bir yaşamım varken o salak,aptal,küçük göğüslü turuncuyu hayatıma soktum ? Devrelerimi mahvedip,hayatımı karıştırdım ? Ve beni en çok rahatsız eden soru daha da salakçaydı.

Neden onun çıkma teklifini kabul etmedim ?

______
Aklıma esti ve bende kısacık bir bölüm yazayım dedim,umarım beğenmişsinizdir.

İşte Harry'nin eserine tanık olacağınız bölüm geliyor!

Yani inşallah yazabileceğim,çünkü hiç planlamadım.Kitabı bir daha gözden geçirip bakacağım ve en iyisini sunmaya çalışacağım kelebekler.

Sizi çok çok seviyorum,oy vermeyi unutmayın!

Bolca öpüldünüz xx

*REKLAM* TOY ADLI HARRY STYLES HİKAYEME BAKARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.*REKLAM*

Beatrice ‖ stylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora