Chapter 8 ‖ Sorry

8.8K 684 130
                                    

Şarkıyla okursanız daha etkili olacaktır :)

_

"Teşekkür ederim Mackenzie" dedim ve gözlerimi yakasındaki karta götürdüm.Güldü ve kartı düzeltti."Afiyet olsun..."

"Harry" diye tamamladım onu,tekrar gülümserken."Afiyet olsun Harry."

Olacak..afiyet olacak ama senin afiyetine olmayacak.

Saate baktım.10.42 PM.Yani kapanışa 18 dakika var,gece vardiyasının bitmesine.İşte ihtiyacım olan 18 dakikayı lehime çevirmeliydim.

Kahvemden bir yudum aldım ve etrafa bakındım.Benim dışımda biri daha vardı ve gitmeye hazırlanıyordu.Ve Mackenzie...kısacık eteği bacaklarını ortaya çıkarmıştı,sürekli bana kaçamak bakışlar atıp gülümsemesi işi daha da çekici yapıyordu.

Kapının sesi duyulup adamın dükkandan çıkıtğını anlayınca saate tekrar baktım.

12 dakikam kalmıştı.

"Hey Mackenzie,işten sonra işin yoksa bir şeyler yapabilme şansınız var mı?" dedim ve sandalyemi ona çevirdim.Beyaz üniformayı çıkarmıştı ve göğüslerini ortaya çıkaran bir gömlek giyiyordu.Sarı saçlarının örgüsünü çözmüştü,şimdi beline kadar uzanıyordu.

Onun inlemelerini duymak için sabırsızlanıyordum.

"Ihm,neden olmasın Harry ? 10 dakikaya kapatıyorum" deyip gülümsedi."Ama bu saatten sonra kimsenin gelmeyeceğini varsayarak eerken kapatabileceğimi umuyorum." dudağını ısırdığında gülüp ayağa kalktım.Kahve fincanının kenarına bıraktığım yirmilikle birlikte tezgaha ilerledi.

Biraz sonra arabaya binmişken tekrar güldü,nefes alışverişleri gayet hızlıydı.Heyecanlı olmalıydı,ya da endişeli.Her türlü duyguyu hissedebilirdi,önemli olan sabaha bunları artık hissedemeyecek oluşuydu..Tanrı'mın yanında olacaktı.

"Greenburg'de bildiğim çok iyi bir yer var,oraya gitmek ister misin?" dediğimde motor çoktan gürlemişti.Dudağını ısırdı,tekrardan."Evim buraya 2 blok ötede,oraya gitsek?" dediğinde gülümsedim ve içimdeki havai fişeklerini yolladım.Tecavüze gerek kalmayacaktı,temiz iş olacaktı..

***

Gözlerimi bilmem kaçıncı kere devirdim bilmiyorum ama zilyon kez oflamama rağmen konuşmaya devam etmişti.Sonrasında sonunda içkileri getirmiş,ön sevişmeyi başlatmıştı.Kanepesinde onu bir kaç kez zirveye çıkardıktan sonra-ki bence bunu yapmam onlar için bir kutsama- ipi boğazına dolamıştım.Diğerlerine karşın biraz zorluydu,altımda kıvranması ve çığlık atmaya çalışmaları beni engellememişti.

Önümde duran-duvarda asılı olan bedene baktım.Sarı saçları ensesinden aşağıya sarkıyordu ve üzerinde sadece kadınsal bölgesini ve sırtının birazını kapatan şerit halinde ipek bir kumaş vardı.Duvarın iki yanına özenle çizilen-kırk üç dakikamı alan kelebek kanatları ise manzarayı daha da mükemmel kılıyordu.

Nasıl olurdu da buna sapkınlık derlerdi ? Bu saf sanattı,işlenmemiş.Onlar bunu anlayamazlardı çünkü bunu anlamak için yaratılmamışlardı.Yaratılma amaçları kötülük,sapıklık ve çoğu zamanlarını sekse ayırmaları doğrultusundaydı.Tanrı onları beni aralarında yüceltmeleri için yaratmıştı,ama onlar gidip Justin Bieber'ı yükseltiyorlardı.

[ Hakaret etmedim,isteyen istediğini anlayabilir.]

"Mükemmelsin.."diye mırıldandım."Şu an gördüğüm en güzel şey sensin.." 

Eşyalarımı iyice toparladım ve eldivenlerimi çıkartıp yerine yerleştirdim.Kanepeye,masaya ve Mackenzie'ye bolca sprey sıkmıştım.Parmak izi kalma olanağı azdı.İşimi sağlama almak için kullandığım bardağı yanıma aldım.Buradaki işim bitmişti,beşinci eserimi de tamamlamıştım.

Güldüm,yedinciyi merakla bekliyordum.Ve kim olacağını gözüme kestirebiliyordum.

Bunu yapanın ben olduğumu bilseler,bana taparlardı.Çünkü onların hepsi aşağılık ve yetersiz tırtıllar gibiler,ben onları kutsayıp kelebeğe çeviriyorum.Yaratana layık olmalarını sağlıyorum,benim gibi.

Arabanın motoru çalıştığında dikiz aynasından kırmızı tuğlalı eve baktım.

Hatırlanacaksın Mackenzie Lockers,cennette görüşürüz.

Eve doğru sürerken,içimde tek bir şüphe dahi yoktu.Şu an iyiydim ve endişelenecek bir problemim yoktu.Eve gidip yemeğimi yiyecek ve güzel bir uyku çekecektim.

Ta ki aklıma bir soru takılana kadar.

Acaba Beatrice iyi miydi ?

Lord Aşkına Harry,saçmalama.Sanane,o salak liseli bir kız.Muhtemelen evde Ryan Gosling fotoğraflarına bakıp çığlık atıyordur.Basit tipik bir kız işte.

Onu reddetmiştim.Tam bir cevap vermemiştim ama versem bile bu evet olmayacaktı.Bu yalnızca ona zarar verirdi çünkü.

Ah Tanrı Aşkına! O kızı düşünmeyi bırak,o kızın iyiliğini düşünmeyi bırak!

Derin bir nefes aldım ve gözlerimi yola kenetledim.

Aptal,basit,sıradan,kibirli turuncu!


Yumruğumu direksiyona indirdim,bir kez daha ve bir kez daha.Yediye saymak falan işe yaramayacaktı,o kız beni kontrolden çıkarıyordu.Düzenimi alt üst etmişti.Lanet olsun!

"Hayatıma neden girdi ki ?" Bir yumruk daha.

"Seni hayatıma neden soktum ki?!" bir daha.

___

Selam herkese,

Öncelikle bölüm geciktiği için özür dilerim,ama çok yoğundum.Bölümü umarım beğenmişsinizdir,çünkü ben şu kelebek olay anlatımımı hiç sevmedim,aklımdakini yansıtamadım tam olarak.

Herneyse işte,lütfen oy vermeyi unutmayın güzellikler,bir sonraki bölüm Beatrice Cephesi olacak.Özlediniz,biliyorum :D 

Multimedyaya bakmayı unutmazsanız çok sevinirim,oy vermeyi de.Yorumlarınız benim için önemli,çokça bolca öpüldünüz x

-Eslem

** TOY ADLI HARRY STYLES HİKAYEME BAKARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM **

Beatrice ‖ stylesWhere stories live. Discover now