Revelion

1K 58 6
                                    

Capitolul 20

-Revelion-

Erika pov.

Ultima zi din acest an , da e asa……… plictisitoare  am dormit  pana  tarziu  cand m-am trezit am facut o baie lunga lunga lunga si am inceput o noua carte . A mea prietena a stat toata ziua cu iubtul  , asadar  singura mea distractie din acea zi a fost  muzica , care rasuna in castile mele . Maroon 5 ma linisteste si ma si distreaza oricand am nevoie, la fel si noua melodie a lui  Demi Lovato-up .  Pe la ora 5 am trecut prin mainile magnifice ale prietenei mele care ma facut sa arat divin  dar nu s-a uitat nici pe  ea .  Baiti vor veni sa ne ia cand sunt si ei gata  , pentru a putea ajunge la ora  8 la petrecere.  M-ai aveam doar  machiajul de  terminat si  sa-mi imbrac  rochia .  Kat mi-a luat-o inainte si si-a  imbracat  rochia de culoare  vinetei care arata minunat pe pielea sa ciudat de alba . Parul Saten  ii era prins minunat intr-un  coc  ridicat  din care ieseau cateva suvite rebele. Intodeauna am invidiato arata asa de bine avea un corp minunat picioare subtiri talie mica si un bust mediu era perfecta spre deosebire de mine care aveam forme mult prea mari.  Am ales sa port o  rochie  visinie care mergea destul de bine cu tenul meu creol un decolteu in forma de inima iar dupa ce se strangea  pe talie de la solduri in jos cadea usor  acoperind  copsele mele mult pre mari  , mai pe clar nu aratam cine stie cum  .

Parul saten cu reflexi roscate  imi era lasat pe spate in bucle iar machiajul era unul simplu care imi punea in evidenta ochii , singurul lucru pe care nu l-as schimba la mine .

Kat tot insista ca arat bine , dar eu ma simt destul de ciudat nu prea imi plac petrecerile astea sincera sa fiu .  Discutia ne-a fost intrerupta de sonerie si de galagia de pe hol , se pare ca vin baeti . Kat merge sa raspunda iar eu mai raman putin in camera pentru a-mi folosi parfumul preferat ,Little Black  si ma indrept si eu catre living cand aud o multime de rasete .  Ajunsa acolo imi dau seama ca ei rad de papionul lui Aaron care chiar este amuzant mai ales acompaniat cu fata sa serioasa . M-a bufneste si pe mine rasul dar  nu pot ignora nici faptulca arata minunat  in acel costul negru ce ii vine perfect cambrat pe talie .

-A deci si tu faci parte din farsa asta aaa?

-Eu….! Da nu am putut continua deoarece m-a bufnit rasul doamne aproape imi dau lacrimile .

-Haha amuzant asta imi trebuie daca am incredere in voi !

Isi da papionul jos si il arunca pe canapea facandu-ne pe toti sa ne oprim din ras .

-          -Poftim mai radeti acum !

-          -Nu poti sa mergi fara papion ai arata ca un ….. sti tu !(Scott

-          -Nu Scott nu stiu , cum as arata ? Mai rau decat cu un papion cu tom si Jerry ? stiam eu ca am uitat ceva la ai mei !

-       -   Aaron sti am o surpriza !(Eu

-          -Da , nu mai vorbi cu mine sunt dezamagit de tine !(Aaron

-          -Nu mai  ,ti-am luat si e un papiom!

-          -A ,da ? Cu ce e cu Car’s sau Barbie?

Nu mai raspund doar merg si il aduc , il scot din cutie si il pun la gat acesta zambeste Scott imi tot spune ca am stricat toata distractia iar eu, eu imi dau seama ca  ador parfumul lui Aaron.

-Vezi , ea este adevaratul meu prieten nu tu Scott !(Aaron

-Da , bravo ei  dar sa sti ca aratai mai bine cu celalalt (Scott

-Nu mai spune ? Poate vrei sa-l porti tu  pariez ca ti-ar sta la fel de bine !(Aaron

-Nu , nu se poate eu trebuie sa ma asortez cu minunata mea iubita , Iubito arati minunat !  A , da surioara sit u arati bine !

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now