trei- "nu e asa rau"

2.1K 107 0
                                    

perspectiva Aron.

Era o petrecere destul de sofisticata ma bucur ca am ales costumul cel bun . Nu imi vine sa cred de cand nu l-am mai vazut pe Scott de cand cu mutarea mea in Spania  , am mai vorbit doar la telefon sau pe net eram cei mai buni prieteni si acum ca ma-am intors tot va fi minunat, cu toate ca am fost departe tot apropiati am ramas.

Dupa intalnirea cu Scott de ieri am fost invitat la ziua mamei lui alaturi de parinti mei, vor lucra la aceasi firma cu doamna Smith. ( mama lui Scott)  . Atmosfera era una linistita  iar dupa ce I-am dat cadoul doamnei Smith si aceasta ma imbratisat  de bun venit am inceput sa ma plimb printre oameni. Scott ma anuntat ca urma sa plece deoarece intervenise o problema la serviciu el lucrand in politie unde voi lucra si eu .De geaba am insistat sa ma ia cu el deoarece  a refuzat cu pretextul ca voi avea destul timp de munca .

Tocmai cand ma hotarasem sa plec acasa mi-am adus aminte cat  de idiot sunt cum sa uit de ea . Mica Erika sora lui Scott cu toate ca ultima data parea mai mult un frate . Nu trebuie sa fie foarte greu sa o gasesc . ......... dupa 20 min

Wow cred ca chiar e greu sa o gasesc,  cand eram impreuna in tabara era cel mai usor de gasit deoarece ea era singura care juca fotbal cu baietii.

Si acum nu pot sa dau de ea bn nici nu stiu cum arata dar daca as vedea-o sunt sigur ca as recunoaste-o.

Mai am putin si renunt probabil  o cafea ma va ajuta . Ma indrept inspre bucatarie poate gasesc pe cineva care ma poate ajuta. Cand ajung in bucatarie  observ o fata imbracata intr-o rochie neagra ce se aseza perfect . Am hotarat sa o salut,  nu mi-ar strica cativa prieteni .

Cand I-am atins umarul s-a intors si se pare ca am primit cafeaua pe care mi-o doream insa speram sa o beau nu sa o am pe tot costumul .

-o doamne scuze!  te-am ars .

-aaaa chiar frige! !

Si atunci mi-am dat seama ca nu mai simt cafeaua ce imi patase camasa ci doar uimire si  confuzie.

Era chiar ea ,Erika ,stiam eu ca o voi recunoaste dar nu ma asteam deloc la asta. Mica fetita baietoasa arata acum ca un inger cu parul brunet si ondulat cu ochi acea care pareau ba albastri ba verzi si cu forme voluptoase cu tote astea firava.

-Scuze ,scuze nu stiu cum s-a intamplat .

- Nu,  e nevoie sa- ti ceri atatea scuze nu e asa rau e doar cafea,  ...fierbinte.

-Da stiu abea am facut-o ... nu vroiam sa ajunga pe tine.

-Erika am zis ca nu e nici o problema ma decurc . Am inceput sa-mi deschei nasturi de la sacou pentru a se pute usca mai bine.

-Tu ma cunosti? 

-Dar tu ma cunosti?

-Nu nu te cunosc! De ce ar trebui?

Nu pot sa cred cat de draguta si eleganta a devenit.

Dragoste la prima pata de cafeaOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz