Intoarcerea la normal.

616 39 0
                                    

Aaron  pov.

Stiu acum sunt mai mult ca sigur ca am gasit persoana perfecta , o fata asa cum mi-am dorit intodeauna ce mi-as putea dorii mai mult ......... Da exact libertatea mea si a ei . Inca astept semnalul lui Andreas care mi-a lasat un bilet .
Urmeaza sa evadam in doar cateva minunte. I-am explicat Erikai ca v-a trebui sa fugim imediat ce desxhide Andreas usa,in padurea ce inconjoara sediul . Vom astepta acolo pana la venirea echipajelor de politie.
-Aaron  o sa fie bine !
-Da Erika,va fi !
Mi se pare asa dragut  ca spune asta defapt ea inceaeca sa se  linisteasca . O imbratisez si ii sarut buzele moi si dulci ,toate problemele din mintea mea dispar singurul lucru important acum este sa o vad pe ea in siguranta, sa imi salvez propriul inger, propria stea .
-Aaron ?
-da?
-Ma iubesti ?
-Cum poti sa ma intrebi asta ?
-raspunde ,spuneo acum sa nu fie prea tarziu .
-O , ingeras nu se va intampla nimic .Te iubesc , te iubesc asa mult incat  atunci cand  inchid ochii imi apare imaginia ta ....
-Si eu te iubesc !
(sarut ) un sarut minunat incarcat cu emotii puternice si sincere cu teama si totusi incredere . Poate vi se pare ciudat dar frica esre un sentiment care ne copleseste pe toti in momente de criza si asta da e chiar mai mult de atat . E posibil sa murim amandoi oricat de optimist mi-as dori sa fiu nu pot trce peste asta , doar sunt om nu ?
-Hai ,hai hai! se aude strigatul lui Andreas in toata incaperea .
O apuc pe Erika de mana si o iau la sanatoasa . Il urmez cu atentie pe Andreas  si dupa numai cateva usi ajungem afara atunci incep sa se auda o multime de focuri de arma Erika aproape cade dar mana mea nu ii da drumul nici pentru o secunda . Ne ascundem intrun sant cand observ ca Andreas nu mai e .
-Si acum ?
-acum asteptam !
stam imbratisati iar eu insist ca erika sa se culce .

Dupa.

Erika pov.

Imi deschid ochii incet simtindu-ma mai obosita ca niciodata ,imagini din seara trecuta imi reapar in minte
-Aaron !(tip)
- da sunt aici linistestete !
- ce s-a intamplat ?
-nimic hai sa nu mai vorbim niciodata despre asta bine? conteaza ca totul e bine acum .
Isi trece mana peste obrazul meu fin , as vrea sa stiu ce s-a intamplat  dar are dreptate mai bine asa . Buzele sale imi saruta gatul iar mainile mele ajung in parul sau ciufulindul ,mainile aluneca jucause pe talia mea strecuranduse pe sub bluza pentru a imi atinge pielea fina .
- mai bine ne oprim .(aaron
-De  ce ?
-pentru ca a fost o noapte grea .

Da cam atat e .... foarte scurt dar trebuia sa inchei acest moment trist . Imi pare rau ca nu am mai scris de ceva timp . Vara asta sigur termin si  voi incepe si o parte a2 A care va fi mult mai buna ,singurul lucru pe care il dezvalui e ca nu vom avea aceleasi personaje principale si vor fi mai multe momente romantice . Sper sa  nu fi stricat prea multe cu ultimele capitole , voi ce credeti ar trebui sa sterg cartea? pentru ca mi-a trecut de multe ori asta prin minte.

Dragoste la prima pata de cafeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum