Nunta 2

771 54 2
                                    

Erika pov.

Tipa asta tocmai ma facut ciudata , ei bine nu ma deranjeaza dintr-o data ma simt mult mai bine ,Mario si-a gasit sotia perfecta :) .
Se pare insa ca Aaron a fost deranjat de insulta domnisoarei, pare ca urmeaza sa sterga cu ia pe jos ma bucur ca detestam acelasi tip de oameni .
-Ei bine , Casa de piatra ! noi ne vom aseza . Si asa am facut ne-am asezat la masa unor vechi prieteni pe care chiar ma bucur ca i-am reintalnit pe Teri nu am mai vazuto din liceu nu s-a schimbat a ramas aceeasi femeie extraordinar de frumoasa dar  proasta de bubuie , scuze nu m-am putut aptine .
-Cred ca ar fi ok sa plecam!
-Cum sa plecam abea am ajuns, Erika s-a intamplat ceva?
-Nu doar ca e o situatie ciudata!
-Nici nu am apucat sa le aratam cadoul nostru !
-Stii acum ca ma gandesc mai bine mai bine nu facem asta totusi se potrivesc de minune ,ne-am razbuna mai tare daca nu am lasa pozele .
-Da cred ca ai dreptate, uite cum ma faci tu un om mai bun . Aaron se apleaca si ma saruta .  Dar daca tot suntem aici as putea sa imi invit logodnica la un dans, ador melodia asta .
Se ridica si imi intinde mana iar eu o apuc cu gratie pentru a ne indrepta spre restul perechilor de pe ringul de dans.
-Si totusi, logodnica?
-Ce nu planuiam nunta mai devreme?
Da can am adus  vorba de cum mi-as dori sa arate nunta mea mai aveam putin si intram in pamant de rusine la comentariul lui nu faceam aluzi sau propuneri era o simpla afirmatie dar separe ca lui Aaron ii place cum ma prinde rosu.
-Dar....ooo doamne era doar o afirmatie .
-Da stiu  dar esti simpatica cand te inrosesti.
Toate acele soapte la urechea mea m-au facut sa mi se para si mai cald .
-Vezi ca si acum . Aaron chicoteste si isi lasa capul in dreptul umarului meu continuand dansul  lent.Fierbinteala mainilor sale ce stau pe talia a trecut de mult  prin materialul rochiei mele acum ajungand pana undeva mult mai adanc in trupul meu .
-Imi place parful tau! Miroase divin .
-Soaptele lui imi gadilau urechile iar respiratia sa pe gatul meu ...o doamne .
-Ma bucur ca iti place.
-Nu iubito eu sunt cel care se bucura. Poate ai dreptate ce ar fi sa plecam.
Nu mai asteapta raspunsul meu doar ma trage de mana spre iesire, oricum nu aveam de gand sa mai raman asa ca ma las pe mana lui ignorand privirile curiosilor ce ne urmaresc.
La iesirea din restaurant observam minunata mireasa stand in bratele altui fraier, cum spuneam potrivire perfecta.
Cand ne observa se indeparteaza si cu o fata destul de speriata spune.
-Plecati deja!
-Da se pare ca suntem prea ciudati sa intelegem obiceiurile de la aceasta nunta .Acestea sunt cuvintele adresate de catre Aaron  in fuga noastra spre masina.

-Iti vine sa crezi ? Chiar in ziua nuntii ,imi e cam mila de vietul  Mario , si chiar imi e putin ,foarte putin.
-Ei lasa ca si-o merita .
-Da ai dreptate .
-Poate incercam si noi !
-Vrei sa ....
-O nu doamne vreu sa trag masina asta pe dreapta si sa te sarut pana ce nu mai am aer.
Raman uimita de cuvintele sale dar nu indeajuns de uimita cat sa nu ii pot raspunde.
-Si de ce nu o faci?
Ce chiar vroiam sa faca asta,un zambet i se lungeste pe fata .
-Bine tu ai vruto .
Trage masina undeva pe dreapta cred ca e o parcare , sau mai bine zis sper sa fie una deoarece nu am chef sa primim vreo amenda.Se apleaca spre mine  si incepe sa ma sarute tinandu-si mana pe obrazul meu .  Ne sarutam cu atata pasiune si dorinta de parca viata noastra ar depinde de asta . Limba sa isi face luc printre buzele mele rujate invitanduma la cel mai mununat dans la care am participat vreodata . Un gust dulceag  de piersici  imi invadeaza gura si incerc sa savurez totul din plin. Mana lui coboara spre baza catului ,urmand umarul si bratul meu care este mangaiat cu atata delicatete incat intreaga piele se cutremura .Nu mai rezist tentatiei si imi infig mainile in parul sau , ciufulindul  si apropiandul mai mult de mine . As fi ramas asa pe veci dar...
-Poate ar trebui sa mergem .Spun eu retragandu-ma si incercad sa imi reglez respiratia.Zambeste, acel zambet caracteristic lui si spune:
-Da ai dreptate mai bine, continuam acasa.

Dragi cititori stiu ca nu este cine stie ce acest capitol dar mi-aR placea sa aud parerile voastre, bune sau rele . Imi pare rau pentru greseli capitolul e necorectat :) 

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now