Anulata !

996 60 1
                                    

Aaron pov .

Da mi-am facut bagajele din seara asta , maine la amiaza  plecam la o cabana la munte cu mai multi prieteni . Nu stiu cum va fi mai ales ca sunt persooane pe care inca nu le-am cunoscut . Scott a plecat aseara cu Kat la parintii ei astia chiar se misca repede si au ramas acolo asa ca m-am gandit sa urmares linistit un film !

Am aprins televizorul cautand un film bun si nu am gasit decat filme de craciu asa ca am ajuns sa ma uit la  hohoho 2 o loterie de familie . Pe timpul filmlui ma tot scarpinam aveam mancarimi groaznice ma manca peste tot si nu stiu de ce azi am exersat cu Kabul cainele de la sectie dar nu cred ca e posibil sa aiba pureci dar mai stii .?

Dupa ce s-a terminat filmul am mers sa fac un dus poate scap de mancarimea care ma omoara . Si asa a fost nu mai aveam nimic momentan se pare ca a fost un purice. 

Erika pov.

Dupa ce am aflat aseara ca mergem la munte am aflat si ca imi voi petrece seara singura asa ca am ales sa ma uit la un film Hohoho 2 . Pe timpul filmului ma tot scarpinam ca idioata zici ca aveam pureci , poate am o alergie . Am mers sa fac cun dus si m-am bagat in pat observand ca mancarimea se diminuase dar nu complet . Nu-i bai pana dimineata imi trece !

Dimineata

Da a fost graznic noapte alba , nu am dormit deloc , m-am foit si iar m-am foit dupa m-am scarpinat si iarasi m-am foit cum spuneam groaznic.

Merg spre baie pentru a-mi face rutina de dimineata pregatinduma sa vad cearcanele pe care probabil le am sub ochii. 

-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aaron pov

M-a trezesc de dimineata auzind un tipat de la Apartamenul Erikai si nu mai stau pe ganduri doar merg spre ea . Cine stie ce s-a intamplat era singura poate a patit ceva !!!!  Intru fara sa bat si ma  mir ca e descuiat de obicei o incuie !

-Ce s-a intamplat ?>  Nu a trebuit sa mai raspunda deoarece am observat si singur era plina de bube , avea varicela '

-vaaricela ! Si tu arati la fel !

Ma uit in oglinda si vad ca are dreptate chiar eram plin de bube am incurcat-o adio  excursie .

Fix  atunci au intrat Scott si Kat  

-ce naiba s-a intamplat cu voi v-am auzit de jos!  Insa cand ne-a vazut si-a dat seama ce avem .

-Scott ai avut varicela?

-nu dc? 

-iesi afara!

-Deci aveam dreptate, e varicela!  (Erika

-da eu am avut sti, cand ai fost in acea vara la tara si vb prin telefon iar eu ma plangeam .

-da si acum ce facem?  Eu nu spuneam nimic eram uimit nu ma asteptam la asta ma gandeam ca daca nu o faci in copilarie nu o mai faci dar se pare ca m-am inselat .

-Pai asteptati aici nu iesiti din amartament nu lasati pe nimeni sa intre si vin eu imediat cu cateva haine pentru Aaron si cateva Creme ..

-Dar acum ce facem cu vacanta ?(Eu 

-Asta te intereseaza acum ? O amanam !

-Nici sa nu te gandesti ! Voi mergem noi ramanem acasa !(Erika 

-Nu ,nici sa nu te gandesti vorbim cand ma intorc .

Kat pleaca iar eu raman in liniste cu Erika amandoi asteptand ca celalalt sa spuna ceva dar se pare ca nu prea ai  ce spune intr-o situatie ca asta . 

-Sti chiar imi pare rau , nu am vrut sa se  intample asa ,totul e din vina mea probabil am luat si noi de la gradi .

-Nu inteleg de ce iti ceri scuze ! Eu am venit la  tine la serviciu nu m-ai obligat sa vin ! Esti culmea .

-Nu dar nu stiu ma simt vinovata acum din cauza mea se anuleaza excursia !

-Ei bine vom face cumva sa nu se anuleze ! Ii aratam doamnei asistente ca ne descurcam si va renunta la ideea de a anula excursia .

Chiar atunci usa s-a deschi si a intrat Kat cu cateva pungi  pline .

-Cum sunteti .

-Bine suntem foarte bine ! (eu 

-Da si eu va cred , Ia asata si va da-ti cu ea din 3 in trei ore !

-Doar nu vorbesti serios cu anulatul excursiei ?

-Ba vorbesc foarte serios , Cu cat sunteti mai mari cand faceti varicela cu atat se poate agrava , si nu pot sta linistita plecata stiind ca prieteni mei sunt singuri de Craciun si cu varicela ?

-Nu vorbesti prosti , nu suntem singuri ne avem unul pe altul , si promit sa te sun daca ne simtim rau plus ca e prima vacanta  impreuna cu Scott .(Erika

-Da doar ca voi nu prea vorbiti ai uitat?

-Ba da adica eu merg in fiecare zi la ea la servici si aseara am facut cumparaturu impreuna !(eu 

-Da bine nu va cred ramanem acasa si gata .

Atunci imi vine o idee geniala . Imi pun mainie pe obrajii Erikai si o sarut , fara sa o las sa se impotriveasca. Ea nu zice nimic, dar dupa isi da seama de plan, fata asta chiar ma intelega si raspunde la sarut lasand-o pe Kat cu gura cascata. Ne oprim Erika acum era ca un rac o  prinde bine culoarea asta , iar Kat nu stie ce sa spuna !

-Vezi de asta e ok sa pleci eu si Erika ....sti tu ! Spun asta trecandu-mi mana prin par acum chiar si eu m-am inrosit si eu nu fac asata!

-AaA pai atunci , ramaneti acasa dar daca va este rau ma sunati si mergeti repede la spital nu mai spun ca daca nu primesc macar un telefon pe zi ma gasiti la usa !

-Ok asa facem acum fugi grabestete , trebuie sa plecati .(eu

-Bine atunci haide sa ma conduci !(kat

- bine haide . Erika nu a mai scos nici un sunet doar si-a imbratisat prietena pe care urmeaza sa o conduc pana la usa sigur vrea sa mai zica ceva .

-Sti , crezi ca ai putea sa stai aici pana ne intoarcem Vorbisem cu Un coleg sa stea la mine in apartament !

-Da cum sa nu ! Erika stie ?

-Da stie ca o sa vina , ii spui tu ca vei ramane aici , Si daca ii faci ceva Erikai o sa ramai fara par, membre sau cap inteles ?

-Da sa traiti !

-ok pa !

Kat pleaca iar eu ma intorc in living unde Erika deschidea caloriferul ,adevarul e ca chiar e racoare , Mai ales dupa amenintarea lui Kat care ma cam speriat ! Macar mi-am indeplinit scopul de ai trimite in vacanta imi pare rau totusi ca am facut-o pe Erika sa se simta prost .

-Esti ok?

-da de ce nu as fi !

-Kat , a spus ca va trebui sa raman aici !

-Stiu, mi-am dat seama dar inainte ....

Imi da o palma dar nu la fel de dureroasa ca cea de atunci cand dormea .

-Asta e pentru ce-ai facut !

Apoi imi lasa un sarut pe obraz si zambeste 

-Iar asta e pentru ca ai reusit sa-i faci sa plece , nu vroiam sa rateze excursia din cauza mea !

-Nu o vor rata , si au aia a durut iar asata mi-a placut 

-Mai bine taci .

-ok , deci unde imi pun hainele ?

-Dule in camera de oaspeti cea de langa baie e fata in fata cu a mea .

-bine .

MErg in camera si cat imi aranjez hainele primesc un mesaj "'Daca ii faci ceva nu mai tin cont ca suntem prieteni si iti rup piciorele , Apropo Craciun faricit ! bafta la scarpinat, Sa ai grija de ea ! :*'Scott''  Oameni astia au o problema ori am grija de ea ori nu-i fac nimic sa se hotarasca si cred ca daca chiar i-asi face ceva ar reusi sa se apere si singura .

Dragoste la prima pata de cafeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum