8 - Surpriza cu ''surprize''

1.2K 73 0
                                    

Aaron pov.

Saptamana asta a fost  destul de obositoare , nu au fost cazuri complicate sau asa ceva dar a trebuit sa stau destul de mult la sectie , DEGEABA.

Scott se comporta ciudat si nu stiu de ce, ma chemat  astazi la casa parintilor sai pe motiv ca sunt plecati si  mergem sa udam florile . Cred ca ar putea face asta singur dar cine stie ce are in cap de fapt ,si oricum  am liber deci nu aveam ce face . De fapt vroiam sa o invit pe Erika la film dar Scott ma anuntat sa-mi iau gandul deoarece era plecata din oars.

Am stat pana la ora 12 in pat la televizor dupa care am inceput sa trag de Scott să mergem acum la ''flori'' si dupa sa megem prin oras deoarece de cand am ajuns aici ma plictisesc destul de repede. 

-Nu putem merge acum ! (Scott

-De ce !

-Pentru ca au ora fixa !

-Serios iti bati joc de mine!

-Nu ,vorbesc serios mama e foarte stricta.

-Ba nu e !

-Nu ai mai vazuto tu de mult !

-Tot nu te cred , macar spunemi la ce ora megem !

-La 1:30 plecam !

-Sa ghicesc le uzi la 2.

-Vezi deja te-ai prins ! :)

-Haha! Merg  pana la magazin .Sper sa-ti revi pana vin.

Erika pov.

Mai este jumate de ora si trebuie sa ajumga am emoti daca nu o sa-i placa,  Scott m-a sunat sa ma anunte ca devine din ce in ce mai suspicios . Sunt  foarte dezamagita ca tortul v-a ajunge dupa venirea lui ,dar e bine si asa .

-Kat ! Mai ai mult cu baloanele?

-Nu! am terminat , am asezat aperitivele si servetelele.

-ok , trebuie sa fie totul perfect

Aaron pov.


Dupa ce  m-am intors de la magazin Scott a fost de acord sa plecam . Drumul nu a fost lung iar cand am ajuns  I-am spus ca il astept in maisina , dar nu  a vrut sa auda .

-Frate e penibil , vrei sa vin cu tine sa uzi florile ?!

-Nu eu voi hrani catelul ,tu uzi florile .

-un prieten mai ciudat nu puteam sa-mi gasesc .

Intram in hol , urla la mine sa ma descalt si pornim spre living .

-''Surpriza"

O doamne ce se petrece e ziua lui Scott si eu nu stiu ?! Ce cauta oameni astia aici  ? o vad pe Erika cum iese  din multime  se indreapta spremine si imi spune :

-Bine ai venit!

-Ce? ...Mersi !

-Am vrut sa ne revansam noi nu ti-am luat nici un cadou de bun venit iar tu ai fost asa dragut asa ca am organizat o petrecere in cinstea ta .

-NU stiu ce sa spun .... vino aici . o imbratisez dupa care ii arunc o privire ucigasa lui Scott , sa stie el si sa nu-mi spuna nimic.

Dupa ce le-am mutumit celor doi de fapt trei am reintalnito si pe Kat cea mai buna prietena a Erikai  , o cunosc de cand era mica eru mereu impreuna , chiar daca nu era asa baetoasa ca ea se intelegeu bine  si stiu asta pentru ca Scott era foarte protectiv inca de atunci si statea cu ochi pe ele mereu, dar cum spuneam dupa astea am inceput sa ma plimb prin multime si m-am reintalnit cu vechi prieteni cu care nu mai vorbisem de cand am plecat . Dar am facut Erika mi-a facut cunostinta si cu alte persoane , o fata inalta , blonda cu picioare chilometrice care imi tot facea avansuri un faiat brunet , doua fete brunete din cate mi-am dat seama gemene si un baiat inalt brunet cu ochi negri . Da observ detali pareau de treaba mai putin blonda parea putin piti . Chiar si Erika se uita urat la ea am descoperit ca ele nu se prea intelegeu  si ca a fost  iubita lui Scott sau mai bine spus aventura lui Scott deoarece de cand il cunosc ii place de Kat chiar daca nu recunoaste.  Am petrecut majoritatea timpului cu Erika  care pare din ce in ce ami frumoasa pana cand Blonda m-a luat la dans , apropo se numeste  Gina  am acceptat nu vroiam sa par increzut.

Erika .pov.

Nu-mi vine sa cred ca a venit Gina  habar nu am de unde am aflat  facem parte din aceeasi gasca dar , nu ne suportam . Acum danseaza cu Aaron probabil il place , de fapt ei ii place tot ce are muschi bani si.... laso asa  nu stiu de ce sunt asa nervoasa nu am motiv nu e ca si cum m-ar deranja ca danseaza asa langa Aaron e treaba lui . Ok ma deranjeaza , am oprit muzica si toata lumea s-a intors spre mine . Ce fac acum ,  o sa ma fac de ras .

-Probabil va intrebati dece am oprit muzica ! am facut asta  pentru ca....

- A venit tortul !

- da de asta.

Pentru prma data in viata  face si Scott ceva bun .

Asezam  torul pe masa si cand deschidem ambalajul  ramanem masca .

Era un tort de copii  un tort pentru cand vine bebele de la maternitate mai pe clar . Atunci toti am inceput sa radem   ,asta da surpriza . In ciuda aspectului era un tort perfect . 

Era deja tarziu si lumea a inceput sa plece am ramas cu Scott Kat si Aaron pt a strange  in mare pe acolo. 

- Multumesc totul a fost minunat ! Aaron venit in spatele mau si m-a imbratisat  m-am cam speriat dar acea imbratisare m-a facut sa tremur din toate incheieturile.

-Chiar ti-a placut !?

-Orice faci tu imi place !

-OOk.

-Ti-e frig ?

-Nu de ce ?

 -Tremuri! 

-Da poate imi este putin frig !

-Atunci hai in masina Scott a plecat cu Kat .

-bn. 

imi cer scuze de greseli ! sper sa va placa ! :*

 :))))))))))

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now