Papioane si cazuri !

1K 50 0
                                    

Capitolul  19

-Papioane si cazuri_

Erika pov.

E ciudat cum totul se poate schimba doar in cateva minunte , Acum esti in culmea fericirii si doua minute mai tarziu lacrimile curg siroae ! Dar mereu exista o persoana care te ajuta sa treci peste , o persoana  pe care incerci sa nu o bn  viata mea . Dar nu intodeauna  ce iti creaza placere e si bine asa ca ....

-Stii Aaron ,eu.. !

-Nu zi nimic , este doar un lucru pe care mi-l doream enorm sa-l fac  in acest moment !

Da ,chiar nu am mai zis nimic ne-am uitat la film si am adormit pe canapea .

Dupa o saptamana.

  Astazi se intorc si minunati nostri prieteni din vacanta , dupa o saptamana si um pic de distractie  cred ca le-a ajuns . Mie , aceasta saptamana mi-a fost de ajuns sa scap de varicela la fel si Aaron acum suntem bine amandoi .Ultimele zile au fost destul de ok mi-am petrecut timpul cu Aaron si nu am mai pomenit nimic de Sarut cea ce este bine , momentan totul este mult prea complicat . Si stiu ca  sunt o proasta dar inca ma doare enorm ce mi-a facut Mario.  

Kat a intrat prima in casa  urmata de Scott  si la sfarsit au intrat Vlad si Laura care se tineau de mana si care nu au stat prea mult deoarece venisera doar sa ne salute . Clar acum sunt impreuna , ma bucur pentru  ei Chiar se potrivesc . Ei bine dupa ce ne-au povestit tot ce au facut , intr-un fel e mai bine ca nu am fost cum ar fi fost sa stau in aceasi cabana cu Gina si sa o vad cum se da la toti tii draguti ,...... sau doar cu bani ! Da pe asta am aflato de la Kat .

Dupa ce am terminat cu palavragiala  , baieti au plecat in apartamentul lor iar eu am ramas cu Kat care a tinut sa afle tot ce s-a intamplat , si ..... Chiar a aflat nu aveam de ce sa nu ii spun doar imi este mai mult  de cat o sora . A ajuns la concluzia ca noi ne-am distrat mai bine , ca ar fi vrut sa fi vazut moaca lui Aaron cand am luat sarpele in brate si ca trebuie sa il ascult pe brunet , si sa merg la nunta nenorocitului pentru ai arata ca am trecut peste . Am ramas singura cand aceasta a plecat sa faca un dus , asa ca am inceput sa citesc o carte  pe care mi-a aduso ia din excursie stie ca sunt moarta dupa  carti mai ales romanele politiste  si romanele de dragoste . Cand a iesit ma anuntat ca maine a programat sa mergem sa ne cumparam rochii pentru petrecerea de revelion data anul acesta de Gina , da chiar o urasc pe fata asta !  Am mancat , am baut cate un ceai si apoi am fiecare la somn .

Aaron pov.

  Ma bucur nespus ca a venit Scott , nu m-am gandit niciodata ca ma voi  bucura asa mult sa-i vad moaca , Daca mai ramaneam cateva zile in acelasi apartament cu Erika nu mai raspundeam de faptele mele . Probabil a speriat-o cu sarutul ala dar nu stiu , nu m-am putut abtine  era asa aproape sipana si acum ii simt caldura buzelor peste ale mele . Cum spuneam daca mai ramaneam putin acolo fara sa o pot atinge inebuneam, cu toate ca  o sa-mi fie dor sa o vad  de dimineata pana seara .

Scott m-a interogat si m-a  cam speriat dar la sfarsit mi-a multumit ca am ajutat-o sa treaca peste faza cu javra aia . La sfarsit chiar mi-a spus  ca s-ar bucura sa fiu eu cel care  sa-i fure inima Erikai , Dar si o ranesc uita de orice urma de prietenie dintre noi . Dupa ce  l-am asigurat ca nu voi face asta si chiar am recuscut ce simt pentru ea l-am pus sa-mi promita ca nu va spune nimic.

In rest am mai povestit despre el si Kat despre ce au facut in vacanta am mai vorbit despre servici pe la care voi trece maine  .Scott va merge cu Fetele pantru a le ajuta la gasirea tinutei si l-am rugat sa-mi cumpere si mie un papion  cat mai simplu .

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now