partea a2a

1K 55 6
                                    

Da ! asta se numeste razbunare ,au inceput sa bea din bauturile lor , dar le era mai rau , spre deosebire de Vlad care a reusit sa stinga arsura  cu bautura de la mine .

-Ce naiba ! (Scott

-Ce nu te inteleg !(eu

-Arde, arde , apa !( Aaron

-Adica asta ?

-DA dao in coace !(Aaron

Scott nu mai astepta  vazand ca nu am nici o intentie sa-i dau apa si facu primul lucru care ii trecu prin minte o saruta pe Kat incercand sa stinga arsura cu buzele sale dulci , si se pare ca a mers cu toate ca Kat u era prea incantata .

-O vreau acum sau fac si eu ce a facut el !

-A da si de ce ti se pare ca imi pasa ?

-Pentru ca tu o sa devi victima ... si o vreau mai repede , imi arde limba

Nu am mai stat pe ganduri si i-am dat  sticla cu apa , deoarece cred ca a fost de ajuns tinand cont  ca abea vorbea si era rosu ca racu , poate am cam exagerat. A baut apa iar dupa ce a baut toata sticluta de jumatate de litru i-am intins si un pahar cu lapte . Dupa ce a luat o gura  S-a uitat cu o privire atat de furioasa la mine ca m-au cuprins fiorii. Si cei care pana acum radeau s-au oprit si ne priveau seriosi se pare ca pana si ceilalti doi care au patit acelasi lucru au gustat gluma , dar el?!

Se apropie de mine si cand ajunge la doi centimetri .....

-tu! Esti de-a dreptul malefica ........Aveai dreptate chiar stie sa se razbune !

Incepe sa rada si bate palma cu mine promitand ca de acum in colo nu se va mai pune cu mine stiu ca minte dar a fost dragut ca si-a cerut scuze . 

-Deci ce facem acum ? (scott

-Nu stiu e cam tarziu poate ar trebui sa plecam ! (LAura

-Glumesti distractia abea incepe ! ( Scott

-Bine , atunci ai vreo idee ? ( Laura

-Karaoke !

-Tu glumest ? (eu 

-De fapt,  da !

-Am eu o idee mai buna , Haideti sa bem si noi ceva si sa  vorbim ca oameni adulti ce suntem ! (Aaron 

-Da e o idee buna ! Ne mai utam la un film dar o lasam pe Erika sa aleaga filmul.

-De acord , voi?

-Da e ok!

Am ales sa ne uitam la Mr. Bean pe care il ador si se pare ca si celorlalti le place ! 

-Luni , avem sedinta la gradi sa nu uiti ! Nu stiu ce legatura avea asta cu ce faceam dar laura a tinut sa-mi aminteasca !

-Ok , voi fi oricum acolo !

-Ce treaba usoara pentru voi adica stati toata ziua cu copii mici si ii invatati poezi pe cand noi facem treaba serioasa !

-Ce ai spus ?

-Ce ai auzit , nu se compara ce facem noi cu treaba noastra , nu zic ca nu e important dar tot ai putea trai si fara ! Nu-mi vine sa cred ca tocmai a spus asta ! Acum a intrecut masura eu nu i-am spus nimic de cat de incompetenta e politia .  Bine nu toata dar totusi la cata mita e la ei!  Nici Laurei nu prea i-a picat bine ceilalti prefacanduse ca nu u auzit !

-Vezi, ce spui te iei de mine , Dar nu si de jobul meu noi nu suntem ..... M-am oprit deoarece mi-am dat seama ca nu vreu sa ii jicnesc pe ceilalti doi asa ca !!! Ghinion

-Cum 

-Nu mai conteaza !

-Ok atunci haide sa facem un pact eu voi sta o zi cu tine la gradi iar tu vei veni  cu mine ?

-Ok floare la ureche ! vei vedea ca esti un om ingamfat si superficial ! Ai impresia ca daca lucrezi cu copii e usor ai sa vezi tu!

-Bine atunci luni sunt in fata usi tale sa mergem la lucru bine inteles daca e si dm. Directoare de acord .

-Da e ok !

Super o sa-l fac de ras!  

Perspectiva. Autor 

Era ora 02:15 toata lumea dormea televizorul mergea in continuare dat la volum mic nu mai apucasera sa mearga acasa sau la locurile lor , Kat dormea in bratele lui Scott pe fotoiliu iar ceilalti 4 dormeau ingramaditi pe canapea  Erika stand la bratele puternice ale barbatului cu care pana inainte s-a certat .

Aaron

Dimineata

Am deschis ochii din cauza razelor de lumina , am observat ca nu eram acasa , Am inceput sa ma uit pri incapere toata lumea dormea , fiecare unde putea  iar in bratele mele se afla Erika pe care aseara am inervat-o , foarte tare  si nu nu credeam ca are o slujba usoara chiar apreciez slujba ei dar imi place sa o inervez. Acum dormea asa linistita ca un ingeras pacat ca nu e si ziua . mi-am scos telefonul din buzunar era deja 9:30 , M-am ridicat fara sa ii deranjez si am mers in bucatarie , am hotarat sa le fac micul dejun .

Am gasit oua sunca si cascaval in frigider le-am amestecat si am facut o omleta delicioasa , imi place sa gatesc dar imi place si maimult sa faca altcineva asta pentru mine !

 Dupa ce mai aveam putin si termina omleta am facut 6 cani de cafea si am  asezat farfuriile frumos la masa  . Am taiat cateva rosi si castraveti pe care le-am pus  pe o farfurie si m-am indreptat spre camera sa vad daca ceilalti s-au trezit .

Scott era pe fotoliu Kat stand in bratele lui si sarutanduse , ei chiar se iubesc  Laura sta intinsa pe canapea inca doarme iar Vlad injura deoarece ajunsese sa doarma pe jos iar persoana care ma facut sa zambesc era Erika care tinea o perna in brate .

-tu de cat  timp esti treaz? (Scott 

-De ceva timp .

Nu am mai spus nimik doar m-am dus spre Erika tragand usor de ea , Sott se ridica alaturi de Kat si se holbau la mine , Ea a marait iar cand sa o ating din nou mi-am primit o palma zdravana 

-O scuze nu am vrut , m-ai speriat !

-Nu-i nimic doar mi-ai tras opalma de imi arde fata e ok! O fi ea mica dar stie sa dea cu palma bine!

-Ce naiba se intampla? (Laura si Vlad deodata

-Nimic haideti o data am pregatit micul dejun !

Toti au fost incantati de tot ce am facut , Erika a spalat vasele dupa ce am terminat , eu ajutando dupa care fiecare a plecat acasa dupa de ne-am hotarat ca diseara sa mergem la restaurant saluam masa ! 

Imi cer scuze de greseli !

Dragoste la prima pata de cafeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum