O sa ma linistesc.

695 50 2
                                    

Aaron pov.

Am dormit asa de bine ca nici noi -eu si Erika- nici Scott cu Kat nu ne-am trezit mana la ora 11 cand am observat ca ...... Ploua. Si nu va ganditi ca imi ploa mie in gura la vederea frumosei mele iubite dimineata, nu. Ploa cu adevarat tunete, fulgere si frig . Asadar am hotarat sa plecam cat de repede puteam dar bine inteles nu inainte sa bem cate o cafea facuta la foc "de tabara" daca ma intelegeti. Ei bine eu a trebuit sa stau in ploaie cu cafeaua.... bine era un foisor acolo nu eram chiar in ploaie dar totusi.
Si ca ziua tot incepuse bine Erika a facut-o din nou ..... ce a facut ? Va dau un indiciu fata asta are o problema cu, cafeaua. Ati ghicit? ---------------ei bine da, iar a ajuns cafeaua pe mine in loc de gura mea ------------
Si asa povestea s-a repetat .

Ea a zis "scuze, imi pare rau nu pot sa cred ca am facuto din nou" iar eu am intrerupto "nu e nimic ,e doar cafea fierbinte si nici eu nu cred ca ai facuto din nou." si ea a zis imi pare rau,rau de tot " si ma sarutat si eu am sarutato si ca prin minune usturimea a trecut si au trecut si gandurile mele despre mirosul tricoului meu care are acum miros de peste si cafea. Daca as fi de vanzare oameni ar cere "Dati-mi un Aaron cu peste si cafea" . Da nu mai conteaza trecem mai departe si ajungem in prezent .

Eu. Erika si....atat.
-Stii chiar imi pare rau cu faza cu, cafeaua totusi cred ca asta e faza noastra.
-E ce?
-Stii tu faza noastra , cum sunt cei din "Sub aceeasi stea" cu faza aia cu ok sau ....
-Stai , stai atunci nu faza cu exact ar trebui sa fie faza noastra?
-Ei bine noi suntem mai şmecheri si avem 2.
-Ooo imi place sa fiu asa.
-Exact!
-Exact! Totusi poate nu mai repetam faza cu petele am deja 3 tricouri patate.
-Lasa ca am timp sa ma revansez.
-Sa nu uiti ce ai spus.

Si atunci mi-a venit o idee geniala, nu mai mult de atat era fabuloasa era big beng-ul ideilor. Cum ar fi sa organizez o cina romantica in apartamentul meu , ii voi trimite pe kat si scott de acasa si totul va fi perfect. Asa poate.....lasa lasa stiti voi.

-stii te-ai putea revansa chiar acum !
-Adica?
-Hai sa iesim la o intalnire!
-La o ce?
-Intalnire, bine nu chiar o intalnire te invit in apartamentul meu si al lui Scott la o cina romantica gatita cu manusitele astea doua.
Imi ridic mainile.
Ea incepe sa rada iar printe chicoteli spune "ok". Si eu spun "ok " si ea spune "cand " si eu spun "diseara " si ea spune s-a facut, acum pleaca imi e somn " iar eu " bine am plecat somnoroaso, ai dormit o groaza si tot la somn te gandesti" si ea " nu e adevarat eu sunt nascuta sa dorm deci stintific vorbind am dormit putin" si eu inchei inainte de a iesi pe usa " m-am prins te pregatesti de o noapte alba!"
Si am plecat.

Asa incep eforturile mele pentru o noapte de vis..............

Erika pov.

Am mai multe emotii decat am avut la bac,
stiu, stiu ca noaptea asta se va intempla voi face pasul. Kat ma ajuta sa ma pregatesc , ea e cea care stie mai multe de data asta . A inceput cu tot felul de sfaturi si cu o multime de amenintari ca daca o fac matusa asa de tanara ma omoara . Am de gand sa port o rochie visinie pe corp ce imi ajunge pana deasupra genunchilor . Parul meu saten e facut bucle iar singurul machiaj pe care il port este un ruj rosu. Sunt gata sunt asa de gata. Aaaa uitasem am avut grija sa imi iau pe dedesubt cadoul de la Aaron de craciun da asta o sa il surprinda.

-Bafta!
-Oo doamne Kat cred ca am nevoie de mai mult decat bafta!
-Stai calma o sa fie bine .
-Sper...ei bine ne vedem maine sa ai grija de fratemiu sau el de tine depinde.Inchid usa in urma mea acompaniata de rasetele lui Kat.

Cei 5 pasi pana la usa lui Aaron mi s-au parut o suta, picioarele imi tremurau ar trebui sa ma linistesc inainte sa stric totul .

Da ei bine acest capitol e mai scurt dar sper sa va placa. In urmatorul capitol vor face pasul cel mare ...............sau nu.
Imi doresc sa vad parerile voastre ..... vorbesc serios chiar am nevoie

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now