Rece!

1K 63 0
                                    

Erika pov. 

Dupa  ce ei  au pleca la  munte am ramas singra cu Aaron si asta este cam aiurea pentru ca pentru mine Craciun inseamna familie si nimc mai mult. Nu e ca  Aaron ar fi un strain  dar mereu am facut Craciunul cu Kat  Parintii si Scott dar  fix acum s-a intamplat sa fac varicela cand părintii mei sunt in Grecia  cu afaceri si cand organizasem si o excursie care urma si fie extraordinara. Vreau sa fie totul perfect pana la urma nu sunt singura care va fi fara familie de Craciun  . Si Aaron o sa stea departe de parinti lui de acest Craciun . O sa-l fac sa nu simta absenta parintilor si poate ca nu o voi simti nici eu .

Stau si ma plictisesc , in pat si ma gandesc cu ce sa incep  ma bucur macar ca am facut inainte cumparaturile . Sper  sa reusesc sa fac ceva cu mancarimea asta care ma omoara , Aron sta de jumate de ora in baie si nu mai iese ce face atat nici eu nu stau atat de mult si toata lumea se plange de mine ca stau ore la dus , cred ca nu l-au cunoscut pe Aaron. Dar daca a patit ceva ? poate s-a inecat sau a alunecat . Mai bine sa fiu sigura .

Ciocan simtindu-ma  ciudat la baie si nu raspunde nimeni 

-Aaron esti ok?

-Doamne , stai um pic....... de fapt intra !

-Esti sigur pot astepta vroiam sa vad daca totul e in regula .

-Da , e totul bine intra o data ! Nu mai apuc sa zic nimic ca deschide usa si observ ca poarta un sort negru si e la bustul gol . E o priveliste  draguta . Mama aaaaa la ce ma gandesc !

-Ma ajuti ?

Imi intinde crema pe care ne-a adus-o Kat . Vroia sa il dau eu cu crema pe spate , probabil nu ajunge .

Am luat crema si  Am turnat putin in palma dupa care am pus mana pe spatele sau fierbinte , Cred ca luase foc sau mai rau cred ca folosise toata apa fierbinte.

-Aaaaa , femeie esti moarta sau ce !

-Nu esti tu prea fierbinte , ai folosit toata apa calda?

-Nuuuuu ,de ce crezi asta ?

-Haha , acum intoarcete .

Incep din nou sa intind crema pe blandele de pe pielea lui si de fiecare data cand il atingeam tresarea , si mai amuzant era ca pana  si pielea lui se facuse de gaina .

Nu mi-am dat seama pana cand am luat mana de pe spatele lui ca nu doar el avea pielea de gaina , Eu eram la fel  . Nu  stiu ce s-a  intamplat cu mine dar pielea aceea calda este asa fina si ma face  sa ma cutremur . Este  asa ciudat dar cand ii ating simt mici furnicaturi in varful degetelor.

-Cred ca e destu !

-A gata ! Multumesc !

-Nu ai pentru ce ! Acum poti sa iesi sa fac si eu un dus in sfarsit !

-Da scuze , !

-Iesi !

 Am fugit si eu pana in camera sa iau lucrurile pe care le pregatisem .

Intru in cada si nu ma risc sa fac baie deoarece sigur as ramane fara apa calda ! Incep sa imi ud corpul cu apa care nu e indeajuns de fierbinte .Imi acopar tot corpul cu gelul de dus cu aroma de piersici nimeni nu are voie sa-l foloseasca adica nici nu ar avea  cum e incuiat in sertarul  meu de sub ghiuveta . Ador mirosul piersicilor si nu vreau ca altcineva sa miroasa ca mine e doar pentru mine , si nu nu sunt un copil alintat doar ca e singurul Gel de dus care ma relaxeaza cu adevarat .

Incep sa-mi  ud si spumuiesc parul masandul usor dupa care incep sa ma clatesc dar nu apuc nici sa-mi dau jos spuma din par ca incepe sa curga apa  rece ca ghiata .

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now