doi

2.6K 107 2
                                    

E deja ora 19:00 si invitati au inceput sa apara tot felul de persoane sofisticate pe care nu le-am mai vazut in viata mea, bine ca mama a invitat si familia Black sau mai bine spus familia celei mai bune prietene . O cunosc pe Kat de cand m-am nascut parinti nostri sunt prieteni din facultate si asta a fost bine pentru ca mergeam peste tot impreuna . Acum ca m-am mutat singura I-am propus sa stea cu mine iar astazi urmeaza sa-mi dea raspunsul trebuia sa-I intrebe pe ai ei o fi ea majora dar inca are nevoie de sprijinul lor .

-Hei, ce faci? ( Da cum spuneam Kat)

- Deci...? te-ai gandit?

-Da pai sti....ma lasa! !! O sa fim colege de camera.!!

-O doamne ce ma bucur, totul o sa fie minunat o sa facem tot ce ne dorim.

Mai aveam putin si incepeam sa topaim si sa tipam aici dar nu am facuto nu suntem chiar asa nebune . Nu observasem pana acum dar Kat arata minunat purta o rochie verde smarald cu volanase si un minunat colier probabil este nou nu l-am mai vazut pana atunci. Am hotart sa ne mai plimbam printre oameni si sa ne intalnim in dormitorul meu in jumate de ora . Toate lumea parea sa sa se distreze mai putin eu, mama era nespus de incantate de cum au iesit toate si poate ca ar fi cazul sa Ii înmanez cadoul . Am cautat-o pe mama si am gasit-o vorbind cu mama lui Kat . Cad I-am aratat cadoul a fost asa incantata ca aproape a inceput sa planga a fost prima poza facuta dupa ce m-au adus de la spital Scot era foarte mic si dragalas iar mama si tata foarte emotionati, mi sa parut dragur sa inramez poza .

Am lasat-o pe mama sa-si reea discutia deoarece incepuse sa ma sufoce prea tare. Era destul de tarziu Kat nu stiu pe unde umbla si as fi plecat de mult acasa dar I-am promis ca o astept asa ca am hotarat sa merg in bucatarie pentru a-mi face o cafea . Am facut cafeaua cat de repede am putut si am turnato in cana mea preferata. Nu m-am bucurat prea mult de ea deoarece dupa ce am luat o gura, m-am intors si pac cafeaua nu mai era .

-O doamne scuze nu am vrut, te-am ars .!

-aaa e chiar foarte fierbinte .

Da, o doamne cred ca am varsat cafea pe un inger, tocmai observasem cel mai frumos barbat pe care il vazusem vreoata . Par brunet ochi verzi si o barba ce arata asa masculina .o vai de mine si costumul e asa pefect. Acum este stricat din vina mea!

Scuze pentru greseli , sper sa va placa carte puteti va rog sa lasati comentari! mi-ar fi de mare folos e prima carte . :* :)

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now