Cluburi si hartuitori.

967 57 0
                                    

Capitolul 23

Drumul spre casa a fost linistit nimeni nu a mai spus nimic si ma simt vinovata ,  si am de ce doar e vina mea . Acum urcam scarile si inca nu imi dau seam ace as putea sa-I spun , dar se pare ca nu e nevoie sa ma gandesc la ceva acum deoarece  imi strange mana si se intoarce pentru a intra in apartament . Stai eu nu vreau sa plece  nu  asa … consideranduma o sclifosita care nu stie ce vrea …

-Unde mergem  diseara ?  Nu ma condamnati asta e singurul lucru care mi-a venit in cap . Aaron se intoarce  incet vizibil uimit dar cu o fata extreme de serioasa care nu exprima nimic altceva.

-Erika , nu e nevoie sa faci asta .

-Adica zici sa nu respect pariul?

-Nu  Erika, nu vreau  sa te fac sa iti pierzi timpul cu mine .

-Aaron…

-Mai vorbim.

Deschid usa apartamentului si  trec in viteza pe langa  Kat si Scott care stau la cafea .  Incui usa  si ma trantesc in pat punandu-mi castile la maxim in urechi . Trebuie sa fiu destul de suparata din moment ce ascult muzica de opera   Fritz  Kreisler- “suferinta dragostei” pentru vioara si pian si alti mari compozitori precum Chopin , Haydn ,Mozart  preferatul  meu Beethoven sau Schumann. 

Cand de la suparare am trecut la nervozitate  si  ura fata de mitocanul care m-a adus in  situatia asta , aici ma refer la Mario , incep sa ascult melodi de la trupele  mele preferate  Maroon 5, Rixton  dar si Ellie Goulding   sau  Ed Sheren.

Da muzica ma ajuta  mult , Dar nu trebuie s alas lucrurile asa , poate ar trebui s ail invite u in oras . Dar unde ?

Intr-un final imi dau seama  unde intron loc unde nu va trebui sa-I  vorbesc  prea  mult  intr-un club .  Caut  imbracamintea  potrivita  dar imi este destul de greu cu corpul meu inervant de imperfect . pana la urma gasesc o rochie  neagra  ce imi mai  echilibreaza restul corpului cu coapsele mari . Pantofi cu toc ii gasesc repede iar machiajul  il aplic  repede  deoarece  e doar  putin creion  mascara si ruj .  Cand termin ies din camera trecand din nou pe langa cei doi  indragostiti  “ce usor e pentru ei” care se uita uimiti la mine dar nu spun nimic  imi iau geaca de piele  si  ies  .  Nici 15 secunde nu trec pan ace ajung in fata usi  si sun la sonerie .  E normal sa ai impresia ca inima iti sare din piept  si ti se inmoaie picioarele?    In cateva  secunde  se aude  sunetul  facut de pasi  Lui . Deschide  usa  purtand  doar  o  pereche  de pantaloni   de trening  si  avand  parul  ud  (miros divin).  Nu stiu cum a facut dar tot ce aveam pregatit sa spun a disparut  instantaneu .

-Eriak..Erika.

-Da , sti m-am gandit sa merg in oras  si  am venit sa vad daca vi ?!

-Te-a pus Scott sau Kat?

-Nu  ei nu merg ?

-Cine mai  merge?

-Eu.

-tu?

-Aaron stiu ca  sunt cum sunt si nu are nici un sens ce spun si ce fac  sit e bag in ceata dar imi pare rau .  Important e ca imi doresc sa incerc  .  Si din moment ce tu nu mai  ai oferta valabila de a ma invita in oras te invite eu. Si raspunde-mi o dat deoarece am impresia ca fac stop cardiac.

-Erika , nu stiu cum sa o spun  dar esti o femeie al naibi de complicate .

-Stiu . Deci?

-Cum as putea sa refuz . Unde mergem?

-In clubul unui  prieten .

-Club ?

-Da.

-Nu te vedeam in cluburi .

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now