Piersici

882 56 1
                                    

                                                 Piersici.

Erika nu stia ce urma sa faca sa-i  spuna fratelui ei de cele intamplate sau sa  incerce sa afle sigura ce se petrece fara ca el sa  o poata opri ,poate a fost doar o interferenta pe statie , mai stii .  Cea ce stia sigur era ca nu va lasa lucrurile asa.

Dupa ce pleaca de la intalnirea cu Laura ,Erika se indreapta spre casa pentru a afla mai multe . Merge cu pasi repezi pe acea vreme din ce in ce mai inorata gandindu-se cat de ciudat a fost tot ce I s-a intamplat . Se intalneste cu Scott si  Aaron care se indreptau cu masina spre casa si li se alatura simtindu-se vinovata  de faptul ca nu le-a spus nimic pana acum.Trebuia sa fie sigura ,acel obiect putea disparea pana maine si ea ar fi aratat ca o nebuna .

-Cuma a fost ziua voastra? (Erika

-Nu foarte buna a ta ?(Scott

-Ok , povestestem de ce nu a fost asa buna ?(Erika

-A avut loc o crima intr-un cartier mai depravat , o tanara, era un martor cheie  .(Aaron

-A  imi pare rau, si ati gasit ceva?

-Inafara  unui cadavru si a une camera imbibata in sange nimic.(Scott

Erika stia ce se intamplase dar vroia sa se asigure ca totul e exact asa cum a auzit , totul a fost inregistret . Dra de cine ? Stia si ca Aaron ramasese sa caute ceva , un indiciu dar acum a spus ca nu a gasit nimic , Oare ii spunea adevarul  ?

Aaron vazuse interersul cu care Erika purta acea dicutie ,si isi dadu-se seama ca ceva nu e in regula ceva ascunde fata si urma sa afle si ce .

Au coborat toti din masina in fata blocului dar doar Scott s-a indreptat spre  Apartament .Cei doi au mai ramas putin in parcare  imobilului pentru o discutie  .

-Spune-mi de ce esti asa interesata de acest subiect Erika ?

-Din pura curiozitate.

-Minti !

-Ce vrei sa spui?

-Erika iti tremura buza si te joci cu deetele e clar ca ceva nu spui .

-Doamne frate am pus cateva intrebari ce te-a apucat?

-Erika spune !

-Aaron nu s-a intamplat nimic!

Fata nu isi dadea sema cum de o cunostea acel barbat asa de bine dar in mintea ei era mandra de el in sfarsit cineva care  o cunoaste cu adevarat cu exceptia lui Kat.

Aaron o privea in continuare serios poate daca i-ar fi spus ce a gasit ,aceasta ar fi facut la fel , dar daca ea chiar  nu ascundea nimic si asa ar fi inplicat-o si pe ea in acest joc periculos .

-Vrei  sa spui ca nu s-a intamplat nimic ?

-Da cam asta spun ,Doamne de unde ti-a venit idea asta?!

-Erika tu meru imi dai idei .

-Ai dreptate doar idei.

-Bine punctate Smith ,bine punctate.

Au pornit amandoi spre apartament tinandu-se de mana   de parca ar fi fost cel mai fericit cupl din lume . Iar nici unul din ei nu stia exact asta erau sau nu un cuplu pana la urama .

-Erika ?Ii spuse el cand ajunsera pe holul de la intrare .

-Da Aaron!?

-Noi ?

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now