Capitol fără titlu 22

985 59 1
                                    

Capitolul 22

Aaron pov.

Buzele mele le framantau cu grija pe ale sale ,iar mie unul mi se parea ca temperature creste treptat. Mainile mele sunt stranse pe talia sa iar ea imi ciufuleste parul dandu-mi o senzatie de nedescris .Insa suntem intererupti de o data de usa care se deschide brusc .

-Ce face…..(Kat

-Aaaaa, ceai !(Eu

-Da, asa faceti voi ceai ?(Scott

-Pai stii….(Erika

Minunata satena din stanga mea se inrosise si abea reusea sa scoata creun sunet , e asa adorabila .

-Stiti ce e tarziu haideti sa trecem peste asta sis a mergem la somn cred ca e trecut de 3:30(Scott

-Sunt deacord!(eu

-noapte buna iubito , Erika (scott

-Noapte buna (cele 2 fete in cor

Eu nu mai apuc sa zic nimic decat ii fac  cu mana fetei pa care pana acum cateva momente o sarutam . Vroiam sa primesc mai mult  ,imi doream sa simt mai mult dulceata buzelor ei si  sa fi adancit sarutul ala de parca ar fi fost sfarsitul lumi. Dar probabil ar fi fost prea devreme si ar fi fost mai rau daca intra Scott.

Acum ma indrept spre camera mea care ma asteapta nerabdatoare pentru a-mi veghea somnul , su mai bine zis gandurile nu cred ca voi dormi prea mult in noaptea asta .

***

Picaturi de sudoare curg de pe fruntea mea iar  respiratia mi-e multmai sacadat , am avut cel mai urat cosmar de pana acum. Dup ace ca nu prea am dormit , am mai avut si un cosmar groaznic. Ma ridic incet din pat si imi iau pe mine un tricou negru destul de larg  pantaloni  de trening si un hanorac .Arunc geaca mea de iarna pe mine si ma inrept spre iesirea din bloc . Cand sa ies din bloc sunt lovit drept in fata de vantul puternic dar continui sa merg , nu stiu unde merg dar visul Acela ma naucit ceasul indica deabea ora 8 asa ca am destul timp pana sa se trezeasca Scott cu care am stabilit  sa mergem la sala .

Ce loc ar putea fi mai bun decat o padure pustie si linistita , preum cea din apropiere , nu am de mers decat vreo 2 km.Exista multe avantaje cand locuiesti in apropierea muntilor.

Erika pov.

Nu am avut o noapte  prea ok asa ca am hotarat sa merg la o plimbare, tot ce s-a intamplat aseara pare un vis nu imi dau seama daca toate acele lucruri  s-au intamplat cu adevarat, poate nu ar fi trebuit sa beau acel pahar de vin.  Simt si acum acele buze calde si moi ce le mangaie pe ale mele . Eu i-am dat voie sa faca asta , mai rau eu l-am indemnat sa continue , nu pot sa ma arunc din nou cu capul inainte am mai patit-o o data si acum plang dupa un idiot care se casatoreste si ma invita la nunta lui.

Imi imbrac geaca si ma indrept spre iesire , cat pot de incet pentru a nu o trezi pe kat dar incercarea mea esueaza cand ma impiedic de prag si ajung sa fac cunostinta cupamantu . De ce mereu se intampla asta ?!? Mi-as  dori sa nu mai fiu asa  impiedicata .Nu mai stau pe canduri si ies in viteza pe usa indreptanduma spre parc . Obisnuiam sa fac asta cand vroiam sa fiu singura in liceu sa merg in padurea di apropierea casei alor mei sis a ma plimb pana la lasarea serii . Acum  e destul de mers  pana la  cea mai apropiata  sursa de relaxare asa ca ma resemnez cu parcul .

Merg agale spre destinatie cand privirea imi este atrasa de o silueta cunoscuta , pe bune  asta e dea dreptul penibil , poate nu ma vazut . Ma intorc si imi pun glug ape cap si ma rasucesc 90o .

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now