<Perfect>

790 55 3
                                    

Erika pov.

Usa s-a deschis imediat ce am ciocanit iar in fata mea a aparut Aaron purtand o bluza in dungi si o pereche de pantaloni negri.Arata formidabil arata perfect . Ma apucat de mana si ma tras in apartament fara a scoate vreun cuvand , el nu facea decat sa zambeasca si sa ma priveasca intr-un fel in care numai el stie. Ochii ii straluciau si parul ii statea ciufulit in toate partile, de parca si-ar fi trecut mana prin el asa cum face cand e agitat.
-Buna!
-Buna!
-Am arenjat masa in living , deci....
Imi intinde mana iar eu o apuc cu delicatete pentru al urma. Abea acum imi dau seama ca am acel zambet tamp pe fata si ca deja ma dor obrajii. Cand ajung in living totul este frumos aranjat, pana la cel mai mic detaliu , lumanari un buchet de trandafiri asezat intr-o vaza superba si nu mai vorbesc de paharele de cristal care sclipesc in razele soarelui ce apune.
-Sper ca iti place. Vocea lui suna asa ragusita, si totusi se simte agitatia din ea .
-Ooo, Aaron arata superb ? tu ai facut toate astea?
-Pentru tine as face orice!
Chiar nu stiu ce sa zic in acel moment asa ca nu spun nimic. Imi tine scaunul pentru a ma aseza si se scuza pentru a se indrepta spre bucatarie. Se intoarce in camera cu doua farfurii cu paste , pe care le aseaza cu grija. Ridica sticla de vin de pe masa si toarna cate putin in fiecare pahar dupa care se aseaza in fata mea.
-Sper ca iti plac pastele!
-Da , le ador.
-Pai atunci pofta buna!
-Multumesc , la fel.
Linistea se lasa complet in incapere auzinduae doar furculita ce mai se auzea din cand in cand zgariind farfuria. Dupa fiecare inghititura ne priveam si zambeam , era un moment extraordinar. Totul era bine, nu era nevoie de prea multe aveam privirile care sa ne ajute sa comunicam.
Aaron ridica paharul sau de vin si il intinde in fata:
-Pentru noi!
-Pentru noi! spun si eu luand o gura din lichidul rosiatic ce imi gadila papilele. Continuam cina pana nici o bucatica de paste nu mai ramane in farfurie .
-Aaron, a fost delicios, in acest moment sunt sigura ca ti-ai ratat meseria.
-Ma bucur ca iti plac, am pus multa dragoste acolo asa ca daca te simti vrajita e din vina mea.
Amandoi incepem sa radem, Aaron se ridica de pe scaun si ma invita sa il urmez . Iesim pe balcon unde ne asteapta alte pahare de data asta cu apa minerala. Afara este deja intuneric iar noi ne uitam la stelele ce sunt mai numeroase ca niciodata.
-Intodeauna am avut impresia ca stelele ascund un mare secret.
-Ai dreptate, ele sunt un mister.Intodeauna m-au fascinat. Cand eram mica imi placea enorm sa citesc despre ele si despre luna.
Ma simteam ca un cercetator.
-Ei bine cand eram eu mic luna plina insemna varcolaci, dar ce mai conteaza acum nu!?
-Tu imi dezvalui ceva?spun eu razan
-Nu Erika, nu sunt varcolac dar stii la asta ma gandea...era ....nu stiu ....stii tu . Acum radem amandoi . Aaron se apleaca si ma saruta usor pe buze. Dureaza cateva secunde iar apoi se desprinde de mine si zambeste.
-Te iubesc ,Erika! Esti asa frumoasa si desteapta, mereu amuzanta dar si serioasa m-ai vrajit!
-Ei bine Aaron vraja e reciproca. Si eu te iubesc .
Se apleaca din nou si ma saruta de aceasta data mai salbatic . Limba sa isi face loc printre buzele mele facandu-ma sa simt din nou gustul vinului. Mainilele lui se plimba pe spatele meu iar ale mele se agata dw gatul sau.
-Erika..
Imi pronunta acesta numele cu respiratia greoaie.
-Fi a mea !
Nu mai stau pe ganduri si il sarut mai apasat , tragand usor de parul sau moale.
-Sunt...numai a ta.
Ma trage mai aproape de el si fara sa apuc sa ripostez ma ridica pe sus si ma duce in dormitor.
Pe pat era asezata o lenjerie neagra. Ma aseaza usor pe pat si incepe sa ma sarute din nou. Buzele sale erau fierbinti si mainile , le plimba pe toata suprafata trupului lasand in urma unde elecrizante. Fata mea era din ce in ce mai rosie si corpul parca imi lua foc. Sarutarile sale patimase erau precum aerul acum fara de care nu as putea rezista. Imi plimbam mainile pe spatele sau musculos incercand sa memorez fiecare particica din trupul sau. Se ridica pentru cateva secunde de pe mine pentru a isi indeparta bluza lasand la vedere minunatul sau trup. In acel moment m-am facut si mai rosie si mi-am retras mana. Eu nu sunt asa perfecta daca va observa, si ma va parasi. Mi-am afundat fata in perna.
-Ce s-a intamplat?
-Eu nu sunt asa! mormai eu cu jumatate de glas.
-Nu esti cum?
-Aaron eu nu am un corp perfect ca si al tau, nu sunt atleta si nu am cea mai frumoasa silueta.
-Erika, asta e cea mai mare prostie pe care am auzito din gura ta, erika esti frumoasa esti perfecta pentru mine nu ma intereseaza ce imperfectiuni ai giecare le are pe ale lui , pe mine ma interesezi tu , nu doar corpul tau.
Ochi lui pareau sinceri se apleaca si ma saruta pe frunte.
-Prostuto! si nu e nevoie sa facem asta acum.
-Ba da ! raspund eu repede. Imi doresc sa facem acum totul e perfect.
Nu mai stam pe ganduri si continuam ce am inceput, mainile lui Aaron trag de fermoarul rochiei mele in timp ce buzele sale imi dezmiarda gatul cu sarutari tandre . Lasa o urma cu limba pana la urechia mea unde imi sopteste :
-Imi place lenjeria ta, cine a aleso avea gusturi bune .Deja simt zambetul sau strengar fara sa fie nevoie sa il vad. Corpul meu ce acum este ascuns doar de acea lenjerie este acoperit in intregime de greutatea trupului lui Aaron. Acesta trage patura pe noi iar eu incep sa tremur si mai tare daca e posibil. Se pare ca Aaron a observat si ma strange mai tare in brate incercand sa ma opreasca folosind trupul sau infierbantat, el habar nu are ca mai rau face. Cu toata timiditatea si lipsa experientei mele tot nu mi se pare corect sa fiu mai dezbracata. Asa ca ma rasucesc impingandul cu usurinta (adica ma asteptam sa fie mai greu) probabil nu se astepta la asta. Observ zambetul sau larg, dinti lui parca stralucesc in intuneric, si acum nu mi se mai pare o idee asa buna totusi nu ma voi opri totusi zodia mea e zodia senzualitati trebuie sa fie ceva adevarat nu?!
Sarut incet gatul si pieptul iubitului meu si las mainile sa imi alunece spre cureaua sa. Am desfacuto facandul pe Aaron sa geama. Ma ajuta sa ii trag pantalonii pana ramasese doar in perechea sa de boxeri negri. Ne rasuceste din nou pe amandoi pe pat si ajunge din nou deasupra mea.

Autor

In vreme ce o tinea sclava cu saruturile lui, Aaron ii explora trupul cu mana ramasa libera , atingand-o de parca era cea mai rara si mai pretioasa opera de arta Creata vreodata. Erika se lasa prada furtunii de pasiune care puse stapanire pe ea, înghitand-o. Era constienta ca palmele lui ii alunecau pe picior,dar era prinsa de sarut si nu prea fu atenta pana ce nu-i simtii mana alunecandu-i sub camasuta. O clipa mai tarziu, realizeaza ca degetele lui ii explorau partea interioara a coapsei.
-Atat de fina, maraie cu buzele lipite de ale ei.
Stiu atunci ce avea de gand , dar era prinsa intre uimire si groaza. Ii cuprinse miezul fiintei cu blandete. Erika se incorda, lasand urme pe spatele barbatului.
Aaron si dezlipi gura de a ei si o saruta pe gat.
-Vreau sa simt cum te topesti pentru mine..
"Asta e noaptea", se gandi ea. Era pe punctul de a explora marele mister dupa care tanjise sa-l descopere cu barbatul potrivit. Acum nu mai avea sa dea inapoi.
Totul inlauntrul ei parea sa se lichefieze. Era consumata de o mare neliniste si de o dorinta imensa . Tensiunea o facu sa se incordeze toata.
-Aaron. Se rasuci in bratele luisimtind nevoia de mai mult.Aaron.
-Aici sunt, rosti el.
Se aseza intre piciarele sale genunchi sai find de o parte si de alta a coapselor lui. Uitanduse in jos vazu ca acesta reusi sa scape si de boxeri ce il impiedicau. Vazuse la viata ei statui cu barbati goi, dar nimic nu o pregatise pentru asta .
-Am nevoie de tine, Erika.
Si atunci se intampla , cei doi devanisera o singura persoana Erika isi inabusi un tipat de durere in timp ce lacrimile ii alunecara pe obraji Aaron o saruta din nou si ii sterse lacrimile cu buzele sale calde. Incet durerea deveni placere iar cei doi ajunsesera sa faca intr-un final acest pas . Adormira imbratisati .

(Da ei bine as dori sa mentionez ca am incercat la inceput sa potrivesc o scena dintr-o carte de Amanda Quick dar cred ca era prea mult asa ca am povestit in mare. Nu ma prea pricep sa scriu astfel de scene deci sper sa fie ok . Voi ce credeti ? )

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now