Asta voiai sa stii?

1K 56 0
                                    

Erika pov .


Deschid incet ochii care inca ma ustura groaznic de la lacrimile varsate si vad cum razele puternice ale soarelui trec prin geamurile camerei mele parca spulberandul. Clar este destul de tarziu Si cu siguranta este la fel de cald ca ieri asadar nici azi nu a inceput ninsoarea . Asta ma intristeaza si mai tare ce fel de Craciun este acela fara zapada ?! Tot corpul meu pare sa ia foc datorita persoanei ce ma strange asa de tare la pieptul sau . Acum imi dau seama ca inca de cand l-am rugat sa ma tina in brate nu mi-a mai dat drumul . Doarme linistit cu capul in parul meu si nu pare sa aiba vreo intentie de a se trezi . Nici eu dar se pare ca nici el nu am mai avut nici o problema cu scarpinatul asadar am dormid foarte bine de parca as fi recuperat toate noptile albe .

Nu-mi vine sa cred cat de dragut arata cand doarme nu imi aduce aminte de loc de dracusorul din el care m-a tachineaza si ma scoate din sarite de fiecare data . De fapt zilele astea nu a mai avut loc nici o tachinare nici o cearta nimic ne purtam ca doi prieteni normali care nu au nici o problema unul cu altul si asta era de bine poate a luat o pauza de sarbatori , toti suntem mai buni in perioada asta .

Este destul de ciudat sa stam asa , eu in bratele lui , la piptul sau simtindu-i abdomenul bine lucrat care acum ma face sa imi fie si mai cald iar mana sa sa stea pe talia mea facanduma sa ma simt usurata linistita de parca nu as avea nici o problema . A da, probleme atunci inima imi dad-u o intepatura groaznica facanduma sa tresar si sa imi curga din nou o lacrima ce aterizeaza pe mana lui. Cum a putut sa faca una ca asta , credem credeam ...... Nu mai conteaza ce credeam , a fost cea mai mare greseala din viata mea.

Observ cum Aaron incepe sa se miste traganduma si mai aproape de el , daca asta e posibil .

-De cand te-ai trezit ?

- nu de mult !

- Si cum esti ?

- Mai bine , multumesc!

-Pentru ce ?

-Pentru ca esti aici . Bine acum vorbind sincer nici nu avea de ales eram blocati in acest apartament pana dupa sarbatori , dar ar fi potut sa stea in camera lui fara sa-i pese de starea mea .

Nu mai spune nimic doar ma indeamna sa ma intoarc si fac intocmai . Cand vede lacrimile pe care inca le am pe fata se incrunta si le sterge cu degetul facanduma sa ma cutremur .

-Sti imi place mai mult cand tipi la mine !

Nu m-am putut abtine si am inceput sa rad impreuna cu el facandul sa isi descreteasca fruntea.

-A sa sti ca mie imi place mai mult cand esti asa !

-Asa cum ?

-Asa grijuliu , si ....

-Si cum ? Si iar strica totul cu zambetul ala a lui tamp .

-Bine acum ai stricat tot momentul.

-scuze !

-Nu-i nimic ! Dupa ce spun asta incerc sa ma ridic din pat dar ma prinde de incheietura si ma trage inapoi.

-Ce faci ?

-Ma duc sa fac un dus !

-Bine , dar vreau sa-ti multumesc si eu !

-Pentru ?

-Pai m-ai facut sa dorm si eu calumea fara mancarimi !

-Ma bucur pentru tine ! Acum pot sa merg

-Da dute poti sa consumi toata apa sa ma lasi sa fac dus cu apa rece numai sa nu mai fi suparata.

- bine poate o sa fac asta!

Dragoste la prima pata de cafeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum