Cadouri

1K 59 2
                                    

Erika pov .

Nu pot sa cred ca am spus toate acele lucruri  Dar nu puteam  sa mai tin totul in mine e prea mult . 

-  Imi pare rau ca m-am bagat ,unde nu trebuia , dar eram doar curios ce te-a renit asa mult . Si nu stiam ca te deranjeaza ca ies cu voi am sa incerc sa imi fac si alti prieteni daca asa antipatic iti sunt . Acum scuze daca ai nevoie de ceva sunt in camera .

Da nu vroiam sa spun asta chiar nu ma deranjeaza ca iese cu noi  doar ca imi iesisem din minti . Oameni mai fac asta cateodata , nu are motive sa se supere el este cel care s-a bagat unde nu trebuie .

Atunci de ce ma simt ca o ticaloasa ?!

El a vrut doar sa ma ajute a stat cu mine o noapte intreaga si eu acum  ii spun toate aceste lucruri pe care nici macare nu le cred in realitate ,sunt doar nervi.

Prefer sa  nu mai fac nimic ma bag in pat si incep din nou sa plang pana adorm . Dimineata ma trezesc si observ ca este deja ora 10 nu-mi vine sa cred cat de rau ma simt si nu stiu cine este de vina nemernicul care mi-a frant  inima sau nemernica de mine care a spus toate acele lucruri urate .  

Incep sa ma scarpin din nou asa ca ma dau iar cu crema iar dupa merg sa imi fac rutina de dimineata . Merg in bucatarie si fac cafea tare poate ma ajuta, apoi incep sa caut prin cutiile cu decoratiuni pentru a impodobi casa doar astazi este Craciunul .

Dupa 2 ore de muca casa arata cu adevarat pregatita de Craciun si un singur lucru mai lipseste , Bradul . Stiu ca toata lumea impodobeste casa si bradul inainte  de Craciun dar familia mea mereu il impodobeste in Ajun.

Incep sa desfac bradul artificial stiu ca mult mai frumosi sunt cei adevarati dar dupa parerea mea mai bine  primesc o portie de oxigen decat un brad adevarat pe care la un moment dat il voi arunca.

Nu pot sa fac asta singura Aaron m-a ajutat sa cumpar tot ,tot el ar trebui sa ma ajute si cu asta mereu Craciunul ma face sa uit de probleme dar se pare ca de data asta am cam dat-o in bara.

De aseara nu a mai iesit din camera se pare ca l-am suparat destul de rau .

Asa ca trebuie sa imbunatatesc situatia doar este Craciunul nu trebuie sa fim certati .Ciocan incet la usa  si int-run final imi spune sa intru .

-Ce s-a intamplat?

Statea in pat se uita la televizor si inca era in pijamale , avea o incruntatura pe fata inca de cand am intrat si se vedea ca nu prea avea chef de mine in acel moment .

-Stii daca te deranjez pot veni mai tarziu!

-Spune o data nu ma deranjezi !

-Bine nu trebuie sa tipi !Da se pare ca chiar il suparasem .  Vroiam sa imi cer scuze nu am vrut sa spun toate acele lucruri nici macar nu cred ce am spus , nu ma deranjesza ca iesi cu noi si nici ca ma tachinezi doar ca era un subiect delicat despre care nici cu Kat nu am vorbit  si cand am vazut ca cineva va afla de asta m-am ............m-am speriat .

Nu mi-am dat seama ca incepusera sa-mi curga din nou lacrimile pana cand nu sa ridicat si mi-lea sters cu blandete .

-Stii eu nu m-am suparat , nu ai de ce sa-ti cer scuze dar ca sa stii nu am vrut sa aflu lucrurile acelea despre tine pentru a-mi bate joc ci pentru ca ma ingrijorai si vroiam sa stiu pe cine i-au la bataie .  Dupa ce spune ultima fraza incepem sa radem  . Estii sora celui mai bun prieten si  te cunosc de cand erai mica e normal sa-mi fac griji . 

-Da bine daca spui tu domnule  "Ingrijorat pentru surorile mai mici ale prietenilor ". Atunci ne-am inpacat ?

-Da , si apropo ai de gand sa mergi la nunta ?

Dragoste la prima pata de cafeaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang