seara intre prieteni 1 _Adevar si provocare _

1.3K 58 0
                                    

Aaron .pov
imtalnire,  oare ce intalnire,  cu un baiat,  Ce vrea sa spuna cu, nu e important pentru mine cu cine se vede ea .?
Da stiu nu are nici  un sens ce spun dar a plecat destul de grabita si, probabil am si speriat -o cu faza aia cum sa o ajut,  sa se schimbe?  Doame sunt un fraier eu nu vorbesc de obicei prosti, nu eu ma gandes  la fete ci ele la mine . Revinot-ti idiotule!  Nu esti un fatalau .   
Ma uit pe geam plictisit,  a trecut o ora de  cand a plecat oare ce face . Atunci observ ca se indreapta spre casa scari alaturi de un barbat,  merg la ea, Si-o fi facut prieten si nu stiu eu .Astept sa treaca cateva minunte sa nu para ca am urmarito si ma indrept spre apartamentul ei dar de ce ii voi spune,  a da o intreb daca se simte bine dupa plimbarea de astazi .
Nu imi dau seama cand ajung in  fata usi  sunand la sonerie .

-Buna ? Ce faci ?

-Bine , S-a intamplat ceva?

-nu , am venit sa vad cum te simi dupa plimbarea de astazi?

-Inca sunt bine !

-bine atunci , ai treaba ?

-Nu chiar sunt cu un prieten vrei sa intri ?

-nu , nu vreau sa deranjez ! Ba de fapt chiar vroiam sa fac asta .

- Nu deranjezi haide ! 

Am intrat in apartament nu mai fusesem pana atunci la ea si totul era decorat cu bun gust ,am ajuns in living vazand un barbat pe canapea  ,si cand s-a intors...

-Aaron ?

-Vlad?

-Voi va cunoasteti?

-Da, suntem colegi de lucru.! Nu ma asteptam sa  te gasesc aici !Chiar nu ma asteptam sa il gasesc pe Vlad la Erika poate se cunosc de la Scott sau mai sti!?

-Nici eu!  

-Da, nici unul nu va asteptati , Vlad a avut o problema si l-am invitat si pe el in seara asta , Nu cred ca va deranja pe nimeni.! Nu-i asa ?

-Nu , din partea mea e bine venit ! I-am zambit  dupa care usa s-a deschis si pe ea au intrat Scott , Kat si Laura . Ce cautau ei deja aici ?

-Buna!,..... Vlad ?

-In persoana !

-Da l-am invitat si pe el in seara asta  ne-am cunoscut la gradi , nu va deranjeaza  nu, ?

-Nu bine intele ! Scott zambi fals iar Kat nu spunea nimic ,era destul de bizar asa ca am schimbat subiectul indreptanduma spre Laura care arata foarte bine era mai scunda ca Erika si avea ochi de un caprui inchis  , cum spuneam bine.

-Aaron , Aaron Evens !

-Laura Morice ,incantata .

Erika pov .

Nu stiu de ce se comporta toti asa ciudat , de parca Vlad ar fi un intrus dar nu e stiu ca de obicei serile aceste le petreceam cu Scott  Kat si Laura , dar oricum si Aaron este nou asa ca nu au ce sa imi reproseze .Aaron facea cunostinta cu Laura mereu trebuie sa se dea asa important . Scott a propus sa ramanem la noi deoarece deja eram aici asa ca au adus cele necesatre  din masina , suc popcorn si cateva doze de bere .Vlad parea sa se simta in largul lui mai ales cand l-a vazut pe Scott cu care se intelege foarte bine .

-Totul e bine ? L-am intrebat ?

-Erika , sunt ok nu iti fa griji ? multumesc din nou ?

-Nu ai pt ce 

. Am mers la bucatarie cu Kat si Laura pentru popcorn iar baieti au ramas sa aleaga un film , ar parea o idee rea sa aleaga baieti  filmul dar aleg din colectia mea de filme care este plina de filme  cu varcolaci si vampiri romantici comedi si filme horror dar nu exagerat de multe deoarece ma speri destul de repede .

Dragoste la prima pata de cafeaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum