Captolul 9

1.3K 66 0
                                    

Nu stiu cum de Kat s-a urcat in aceeasi masina cu Scott sunt foarte ciudati in ultimul timp si nu stiu de ce dar nu vrea sa vorbesca cu mine despre asta . Cand am ajuns acasa in seara aceea ea nu ajunsese si din cate am aflat de la Aaron nici Scott nu era de gasit . Stiu sigur ca au fost impreuna dar unde ?

In urma cu o zi .

pov . Scott.

Nu stiu pe unde umbla Kat dar nu o gasesc pe nicaieri , era vorba ca mergem impreuna si  acum ce isi bate joc de mine , stiu ca in ultimul timp totul a luat o intorsatura ciudata dar sa reactioneze asa zici ca eun copil . Nu o sa mai insist daca nu ii place compania mea probema ei, viata merge inainte . Dupa ce am mancat tortul nu inainte sa radem copios am urcat in fosta mea camera mereu imi place sa vin aici este mult mai relaxant , imi aduce aminte  de copilarie cate batai si cate certuri am avut cu Erika acolo numai ea stie. 

Intru inauntru si ma cam speri cand vad ca cineva se afla in pat ,invelit pana la gat si care se pare ca chiar doarme . M-am apropiat cand am observat acel par saten minunat era ea , nu se ascunde doar era obosita probabil ca a tinut-o Erika pana tarziu cu pregatirile si nu a avut prea mult timp sa doarma . M-a asez pe marginea paului fara sa fac zgomot  si o privesc cum doarme linistita pana cand telefonul  meu incepe sa sune si ea se trezeste speriata iar eu inchid cat de repede pot  telefonul 

- ce faci aici ?

- Pai nu stiu poate am venit sa-mi  vizitez  fosta camera si am dat de un om care dormea in patul meu.

-A, da  scuze pentru asta , Erika m-a tinut treaza pana tarziu si cu toate pregetirile  nu am apucat sa dorm asa ca am veit aici.

- Nu ai de ce sa-ti cer scuze , imi dau seama ce se petrece o cunosc bine pe sora mea poate deveni foarte agitata cand vine vorba sa faca ceva pentu cineva special. 

 -Ok atunci eu am sa plec, te las .

-Nu e nevoie sa pleci , ba dincontra.

-Offf nu incepe.

-Ce vrei sa spui .

-Faci privirea aia >

-ce privire ?

-Aia pe care o faci ridici din sprancene si te uiti cu privirea de cuceritor !

-adica asta ? M-am uitat in contnuare la ea si aceasta si-a acoperit fata cu o perna .

-Da asta .

Merg pe pat langa ea si dau perna la oparte Privindui fata care era mai rosie ca un rac . I-am zambit  si aceasta mi-a raspuns , dupa care am luat-o in brate  nu stiu de ce am facut asta dar nici ea nu s-a impotrivit . Am stat asa cateva minute dupa care s-a desprins de mine si m-a privit in ochi .

-Scuze ca te-am lasat balta si acum si cu fuga de aseara.

-Stai calma nu trebia sa fac asta , am exagerat   nu trebuia sa te sarut fara sa vrei .

-Nu de fapt nu asta este .

-Dar atunci ce? nu mai inteleg ma tot respingi , tu nu ma placi deloc?

-De fapt  mi-a placut , asta m-a speriat, de fiecare data cand te vad pe fata imi apare un zambet pe care nu pot sa-l opresc incerc sa neg asta dar nu mai pot eu chiar te plac .

Atunci am sarutat-o  deparca ar fi fost ultimul lucru pe care il fac ininte de a intra in intunericul absolut . Ea imi raspunde cu aceeasi dorinta si nu ne-am oprit pana cand lipsa oxigenului ne-a despartit. Respiram  greu si ne uitam unul in ochii celuilalt  , nu am mai simtit asta pentru nici o fata ,  toate erau mai mult o distractie insa ea ,ea era diferita era sensibila si inteligenta ,sincera si  feminina nu era  cine stie ce  fufa care vrea doar distractie , ea vrea sa fie protejata si iubita .

Dragoste la prima pata de cafeaWhere stories live. Discover now