54. Spongebob #2

4.7K 223 28
                                    

54. Spongebob #2

Spongebob Squarepants si cele 7 Pacate de moarte

Pregateste-te sa afli mai multe despre Spongebob si a amicilor sai . Dupa luni de cercetare si analiza stiintifica obositoare * clar * , s-a descoperit ce personajele din Spongebob ar reprezenta cele 7 pacate de moarte . 

1. Lenea - Patrick = Cine ar putea sa fie mai lenes decat aceasta stea ? Chiar a castigat un premiu in episodul Big Pink Loser pentru " doing absolutely nothing longer than anyone else " . Lenea este un fiu al trandaviei , sau o vointa de a nu face nimic . Clar , asta-i Patrick . El isi petrece majoritatea timpului facand nimic . 

 2. Mania  - Squidward = Mania implica sentimentele de ura si furie . Squidward isi uraste viata , de obicei il uraste pe Spongebob si este  furios mai tot timpul .  

3. Lacomia - Mr. Krabs = Evident , Mr. Krabs este lacom in privinta banilor si isi doreste cat mai multi . Cum ar putea ca lacomia sa nu fie Krabs ? El  , de fapt , canta despre puterea lacomiei in " Selling Out "

4. Invidie - Plankton = Plankton este invidios pe Krabs pentru ca Krusty Krab are succes , in timp ce The Chum Bucket este un real esec . Invidia il conduce spre a incerca sa ganseasca formula secreta a lui Krabs . 

5.  * Lacomia * [ in sensul mancarii ]  - Gary = Ma gandesc ca asta e chiar amuzant . Atunci cand Sponge uita sa-l hraneasca pe Gary , acesta il urmeaza . Sau , cand Spongebob spune " Nu uita sa mananci Gary ! " . 

6. Mandrie - Sandy = Sandy este extrem de mandra de cine este si de unde vine . Se mandreste cu faptul ca vine din Texas , si ii place ca oricine sa stie asta . Se mai mandreste , de asemenea , ca este un mamifer si  o creatura de uscat . 

7. Dorinta trupeasca * Dragoste / cum vreti sa o vedeti ! * - Spongebob = Spongebob iubeste pe toata lumea . Il iubeste pe Squidward ,  chiar daca acesta il uraste . O iubeste pe Sandy , chiar daca se crede superioara lui . Il iubeste pe Mr. Krabs , care abuzeaza in mod constant de el . El iubeste chiar si intepatura de meduza . El nu stie nimic inafara de dragoste . Poate asta e si ideea . El ne arata ce este dragostea adevarata . 

________________________________________________________________

Unii dintre voi cred ca stiu deja toate astea , dar nu strica sa le reciteasca . 

Mersi ! Super Girl . 

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum