Capitol Special #20

360 35 8
                                    


Capitol Special #20

My Little Pony/Micul meu ponei

Povestea cutremurătoare din spatele personajului Spike


Teoria spune în felul următor - cea pe care am reușit să o născocesc este una cenzurată pentru că, aparent, este prea cutremurătoare ca să o relatatez exact așa cum a decurs în capul meu. 

Spike era un copil relativ liniștit, însă nu prea îndrăgit de mama lui, întrucât era rezultatul unui viol. Tatăl acestuia era un dealer de metamfetanimă - pe care o voi prescurta fetamină- și munca  lui se învârtea numai în jurul unor cercuri dubioase.

 Tatăl acestuia era un dealer de metamfetanimă - pe care o voi prescurta fetamină- și munca  lui se învârtea numai în jurul unor cercuri dubioase

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

La vârsta de 13 ani și-a vopsit părul verde și a început, odată cu noua schimbare, să consume pe furiș fetamină de la tatăl său. Când a împlinit 20 de ani, tatăl lui a murit din cauza unei supradoze și s-a văzut nevoit să-i continue treaba murdară, chiar dacă i-a promis mamei că nu se va îndeletnici, la fel ca tatăl lui, să muncească ilegal pentru bani.

Nevoia de mai mulți bani l-a determinat să se apuce și de box. O nouă dependeță a apărut aici, cea pentru steroizi. Câștigând câteva meciuri, și-a făcut un pic de notorietatea și chiar a fost observat de o tânără fermecătoare, care îi va fi mai târziu logodnică și care îl va convinge să se lase de steroizi.

Aceasta îl va ajuta să se sustragă din cercurile periculoase după multe conflicte. Când aproape ajunge să fie fericit cu femeia pe care o iubește, aceasta este ucis din pricina unei datorii pe care nu a plătit-o. Frecventa în ultima vreme casele de pariuri tot în căutarea mai multor bani, spre nemulțumirea logodnicei. Aceasta se va arunca de pe un bloc, sfâșiată de pierdera acestuia.

Mama lui încă mai obișnuiște să lase doi trandafiri la cimitir, unul pentru el și unul pentru iubita sa logodnică.



___N.A.

Nu spune degeaba mama că am câteva nuiele lipsă. Vă pup și pe data viitoare!


DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum