3.Ed, Edd and Eddy/Ed, Edd si Eddy

13.7K 622 47
                                    

3.Ed, Edd and Eddy/Ed, Edd si Eddy 


Cei trei nebunatici, care traiau intr-o eterna vara, au in spate o poveste sumbra si macabra. Conform unei teorii, toate personajele sunt blestemate sa fie prizionerele unui purgatoriu. Acestea au trait intre anii 1903-2000. Niciodata nu s-au intalnit, murind la varste foarte fragede:

Rolf(1903) este primul care s-a nascut dintre personaje. Impreuna cu familia sa, incerca sa construiasca o ferma si sa duca un trai onest. Insa moare, in 1903, cand curata la animale. Un taur l-a atacat, impungandu-l direct in piept.

Johnny(1922) a murit dupa o lunga lupta cu tuberculoza.

Edy(1939) s-a nascut in New York,  mutandu-se in cartier in 1932. Era un smecheras si prostea copiii cu ideile lui. A murit in incercarea de a traversa un rau.

Sarah si Ed(1953) s-au nascut in timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial. Sarah voia mereu sa fie sefa si sa controleze totul, iar Ed era un copil simplu. Au murit amandoi intr-un acccident de masina.

Nazz(1979) este cea mai frumoasa fata din desen. Era foarte rasfatata de parintii ei. Dintre toti copiii, ea a avut cea mai macabra moarte. In vara anului 1979, un criminal in serie a evadat si ca sa se ascunda, a intrat in casa ei. Dupa ce e violat-o, a omorat-o impreuna cu parintii sai.

Edd(1989) este geniul serialului. Se pare ca era fiul unor oameni de stiinta. A murit in timpul unui experiment esuat.

Kevin(1999) s-a  nascut in ziua cand Dublu D a murit. Tatal lui era foarte violent, iar familia sa era destramata. In iarna anului '99, tatal lui, sub influenta alcoolului, l-a batut asa de tare, incat a ajuns la spital, unde a si murit. Convins de crima pe care a comis-o, s-a predat si a primit inchisoare pe viata. Cand Kevin a intrat in viata de apoi, si-a imaginat un tata iubitor care ii oferea cadouri.

Jimmy(2000) este prietenul Saharei in serial. Ca si in film, in viata reala, ramane un copil retras si bolnavicios, insa cu parinti foarte protectivi.  A murit din cauza leucemiei.





DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum