47. Sa-nceapa Aventura si Aventurile lui Flapjack

6K 253 21
                                    

47. Sa-nceapa Aventura si Aventurile lui Flapjack 

Se pare ca Sa-nceapa Aventura si Aventurile lui Flapjack  au loc in acelasi univers si in acelasi timp .

De ce ar putea fi adevarata ?

Iata ca creatorul teorie ,  TheNarwhalKing ,  a spus : "  Orasul-doc , unde au loc aventurile lui Flapjack , a fost construit in urma  razboiul ciupercilor  * mushroom war *  , mentionat in Sa-nceapa Aventura .  Este posibil sa fie costruit dintr-o epava care a navigat in acea zona a oceanului . 

De altfel , se crede ca actiunile celor doua lumi s-ar  produce in acelasi timp . Acest lucru ar explica fisurile pe care le au  cele doua desene . Cum  ar fi obsesia personajului pricipal , Flapjack , pentru dulciuri si  Insula de Zahar . O insula necunoscuta , pe care inca nu a descoperit-o , care se pare a fi un continent unde se desfasoara Sa-nceapa Aventura . Insula de Zahar este de fapt Regatul de Zahar . 

Larry Mentolatul a fost in Regatul de Zahar , si a intanit-o pe Printesa Gumita . A fost fermecat de ea si si-a construit o sotie din dulciuri asemanatoare cu ea . Dar Larry Mentolatul nu a fost singurul personaj din  Flapjack care s-a dus in Regatul de Zahar , dar este singurul care s-a intors inapoi . 

Phil , din Sa-nceapa Aventura , a fost un locuitor al Portului pana sa navigheze si sa ajunga in tinutul Ooo . El a fost vazut in Orasul Hotilor din Sa-nceapa Aventura , fiind unul dintre multi hotii ai Portului in care locuia Flapjack . 

Multe conecxiunii nu mai exista intre aceste desene , cu exceptia fricii lui Finn fata de apa si ocean unde se petrece actiunea din Flapjack . 

___________________________________________

Scuze ca am sters capitolul anterior cu Dora dar si mie mi se parea penibil . 

Mi se pare mult mai interesanta aceasta teorie ..k-bye 

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum