52.The Incredibles/Incredibilii

4.5K 186 4
                                    

52.The Incredibles/Incredibilii


#1. ack-Jack nu va avea pe termen lung puterile pe care le detine . Chiar daca  ,  afiseaza mai multe abilitati simultan  : transformare intr-un bebe de otel , foc sau  mostru .

 Toti super invincibilii a trecut prin aceat tip de tranformare , cand puterile lor au atins cota maxima de forta  . Insa , cu timpul , numai una le-a ramas ,  in functie de personalitatea fiecaruia . Celelalte puteri vor fi blocate de corpul lor , o data cu trecerea timpului si descoperirea puterii care ii reprezinta  .

Fiecare membru al familiei Parr are o putere in functie de personalitate . Dash este nerabdator si impulsiv , el devine super-viteza . Violet este timida si defensiva , ea are puterea de a crea campuri invizbile . Aceasta regula se aplica si pe restul familiei , considerandu-se ca asta ar pati si Jack-Jack cand va creste . 

#2. Sindromul vrea sa fie un erou . 

El se aseamana cu Iron Man : un consultant rebel care actioneaza pe cont propriu , dar  , care are  fara sa vrea ,  tangente cu guvernul , ajutandu-l practic  . 

Cea mai mare inventie a lui este Omnidroid-ul , care asculta strict de ordinele sale . Acesta isi va folosi creatia in planurile lui de a deveni un super erou  . Mai intai , daca Omnidroid-ul rezista pe insula sa privata , acesta va fi lansat intr-un oras unde are misiunea de a-l distruge . Sindromul  va aparea si cu ajutorul gadget-urilor  va salva situatia , devenind in ochii privitorilor un super-erou . 

Teoretic , Sindromul isi doreste sa devina un erou dar nu are abilitatile necesare pentru a fi unul . Rautatea acaparandu-i toate gandurile si facandu-l sa treaca de partea raului . 

Acest lucru va inspira o noua epoca de super-eroi neputinciosi ,  combate criminalitatea cu ajutorul gadget-urilor . 

________________________________________________________

Capitol nou ... in caz de repetiti sau alte " alea alea " sper sa am parte de intelegrea voastra , l-am scris la 11 noaptea . 

Trebuie sa fiu batuta ca nu postez dar " ata ete " . 

Sper sa fie o surpriza placuta capitolul cu "Invincibilii " ... daca nu ai vazut macar o data filmul , e ca si cum nu ai fi vazut Scooby-Doo in copilarie . 

Si cine voteaza sau comenteaza sau listeaza cartile mele voi lasa un mesaj pe panoul sau  ... n-am ce face . Sper sa nu va sperie ideea mea . 

Gata . Kbye 

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum