45.Uncle Grandpa/Unchiul Bunic

6.4K 280 91
                                    

45.Uncle Grandpa/Unchiul Bunic 


Presupun ca sunteti familiarizati cu noul desen de pe Cartoon Network, Unchiul Bunic (sau Uncle Granpa, cum preferati). 

Initial, acesta era un show pentru adulti, dar, ulterior, a devenit un desen pentru copii. Ceea ce nu era dubios. In primul format, Unchiul Bunic semana mult mai mult cu persoana de pe urma caruia animatorii s-au inspirat ca sa realizeze desenul. 

U. B. (Unchiul Bunic) nu era fericit si amuzant, ci ursuz, avand o latura intunecata. Si-a capatat o reputatie de ucigas si rapitor, deoarece ucidea parinti in masa si ii convingea pe copii sa se alature lui, spunandu-le ca, de fapt, el era adevaratul lor parinte. Copiii nu traiau multa vreme, deoarece erau sacrificati in diverse ceremonii oculte sau erau violati si mancati. Chiar in ultima lor dimineata, avea obiceiul sa le spuna "Buna Dimineata!". Intr-un final, a fost inchis intr-un spital cu boli mentale si s-a descoperit si ca se droga cu regulariate, atunci cand era in libertate. 

Acolo, imaginatia i-a luat-o razna. A inceput sa-si creeze persoane care sa-i tina de companie. Primul a fost Belly Bag, singurul caruia ii marturisea toate probleme care-l pasuiau. Urmatorul a fost Pizza Steve. Personalitatea lui semana cu cea a unui vechi prieten. Steve, de fapt, a fost un copil maltratat de cei din cartierul lui, iar U. B., pe vremea acea o persoana normala, s-a hotarat sa-l antreneze pentru a se descurca in fata atacatorilor. Acesta a fost impuscat in cap, iar de aici a pornit toata nebunia lui U. B., pentru ca, chiar daca nu i-a spus-o niciodata, l-a iubit foarte mult. Dupa bucata de pizza, a urmat Gus. De asemenea, comportamentul si gesturile lui Gus semanau cu cele ale unui vechi amic, Gustavo. Acesta lucra mult la sala si devenea agresiv din cauza steroizilor. I-a venit de hac o haltera de 40 de kg.

In profida faptului ca era deja inchis, organele de justitie au hotarat sa-l execute. Pe dapa de 6 septembie 1970 a murit. In timp ce medicii luau trupul neinsufletit, un biletel a cazut din buzunarul sau, pe acesta scria "Buna Dimineata!".

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum