71.Steven Universe

3.4K 145 18
                                    

71.Steven Universe


1.Pearl este cea mai slaba bijuterie

Cand o vedem pentru prima data, avem impresia ca este un personaj sigur pe sine si atotputernic. Insa odata cu trecerea timpului, ne dam seama ca are mai multe fisuri in comportament. Ea poate deveni obsesiva si poate avea caderi psihice. Cand Jasper se intoarce pe Pamant, el o numeste "lucru pierdut" sau "defecta Pearl". Ciudate forme de a numi o bijuterie...

Teoria spune ca Pearl (tradus in romana = perla) este doar o perla de duzina, adica una simpla. Pentru Bijuterii (sau Pietre pretioase), aceste perle sunt doar niste drone neimportante. Perlele reale pot fi produse foarte usor si pe cale artificiala, avand o valoare foarte mica. Asta poate sugera ca este cu o treapta mai joasa  decat  ceilalti. 

Psihicul instabil a lui Pearl poate fi considerat de asemenea un "defect". Unii sugereaza ca Pearl nu se poate transforma, ci isi poate  schimba doar hainele. De fiecare data cand trebuie sa se transforme, ea ezita sau nu o face. 


2.Statuia gigantica din afara templului este o fuziune

Teoria spune ca acea statuie reprezinta fuziunea dintre elemente (Granat, Ametist, Pearl si Rose) care s-ar putea producea la un moment dat. Sau ar putea fi fuziunea altor elemente de care nu se stia.




DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum