81.Adventure Time/Sa-nceapa aventura #4

2.6K 128 25
                                    

81.Adventure Time/Sa-nceapa aventura #4


#1. Lich este mama lui Marceline care a intrat intr-o creatura dupa razboiul ciupercilor (mushroom war). Daca te uiti la Lich, vei vedea acelasi par ca a lui Marceline, doar ca mai scurt. 

Totul are sens acum. 

Mama lui Marceline nu a vrut ca ea sa moara, asa ca l-a rugat pe Hunson Abadeer sa o transforme in vampir.

#2.Joshua si Margaret (parintii lui Jack) nu au stiut ce nume sa-i dea lui Finn cand l-au gasit. Intr-un final s-au hotarat sa-i spuna Finn, pentru ca "fin" inseamna sfarsit in limba spaniola. (Semnificand ca el este ultimul din rasa umana: ultimul om).

#3.Printesa Flacara era, de fapt, un om, spre deosebire de restul cetatenilor flacari. Rochia si bijuteriile ii permit sa fie capabila sa reziste caldurii si ii permit sa controleze si sa simta focul.  De aceea ea nu a ars cand a fost udata de ploaie.

Cand statea in ploaie, parul ei s-a udat, aratand ca unul normal. De asemenea, pielea ei a revenit la o culoare normala. 

#4.Printesa Gumita era fiica unui om de stiinta. Cand era mica, razboiul a izbucnit. In incercarea  de a o salva, tatal ei i-a injectat chimicale speciale si compozitie de guma in corp. De aceea Finn si Imparatul Ghetii sunt atrasi de ea, pentru ca a fost om.


__________________________________

N.A

Vocea Romaniei? Cine se uita? 

La multi ani, Romania!




DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum