64.Kim Possible

5.1K 243 40
                                    

64.Kim Possible

#1.Kim si Ron au fost "prieteni cu beneficii" pe tot parcursul desenului.

Chiar daca au avut o relatie, nu si-au manifestat niciodata sentimentele. Pareau independenti unul fata de celalat, dar pana la urma istoria lor a inflorit intr-o frumoasa poveste de dragosta la sfarsitul sezonul 3.

Exista numeroase indicii cu privire la acest aspect:

-In versiunea originala a episodul "Sick Day", Kim se schimba in fata lui Ron. Insa Disney a editat aceste parti pentru a nu starni rotitele copiilor de 7 ani.

-In "Bad Boy", puteam vedea cum Ron stie sa se strecoare in dormitorul lui Kim noaptea.

-In "So the Drama", Kim trebuie sa dezbrace in fata lui Ron, pentru a-si pune o rochie. Putem observa din nou cu cata lejeritate se simte Kim in preajma lui Ron.

-Intr-un episod, Ron si Kim au facut schimb de corpuri. Lor nu li se parea situatia bizara. Chiar nu li se parea ciudat cand trebuiau sa mearga la baie...no, no. Pe cand in Ciudateni, cand Mabel a intrat in corpul lui Dipper, si invers, a facut pe naiba in patru. Si astia doi sunt frati.

-In sezonul 4, relatia lor s-a oficializat si au inceput sa iasa ca un cuplu, insa comportamentul lor era la el ca inainte. Ceea ce denota ca relatia lor fizica nu s-a schimbat, ci legutura lor emotionala este cea care s-a intarit.

#2.Tara este Terra din Tinerii Titani

Tara face parte din echipa de majorete si are, de asemenea, parul blond ca Terra. Daca seria ar continua, sigur ar arata cum "Tara" dispare misterios din peisaj. Oricum, la un moment dat, a fost indragostita de Ron, iar el, la randul lui, i-a placut de ea.

#3.Dr.Drakken este tatal lui Ron

Modul in care ei sunt desenati este foarte asemanator. Plus, amandoi au acel talent de a-si face rau propriei persoane. Drakken niciodata nu-si aduce aminte numele lui Ron. De aceea Ron nu se poate apropia de el.

Mrs.Stoppable, mama lui Ron, a mers la acelasi liceu cu Drew Lipsky, Drakken. Chiar au avut o relatie, dar s-a incheiat subit din motive necunoscute.

#4.Parintii lui Kim sunt veri primari

In desen nu prea primim date despre familia mamei lui Kim. Oare de ce? Plus, in Middleton erau acceptate casatoriile intre verisori.

_______

Un capitol cu mai multe teotii. Plus, niciodata, nici intr-un milion de ani, nu mi-as fi imaginat ca Ron va ajunge cu Kim. Serios, Ron e Ron.





DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum