58.Arthur and Friends

5.1K 223 22
                                    

58.Arthur and Friends

A trait o data un baiat pe nume Arthur. El avea 8 ani si era fascinat de animale. Intr-o zi, cainele lui, Paul, a fost lovit de o masina si a murit. A fost socat de aceasta intamplare, intrand intr-o profunda depresie. Pentru a-l face sa se simta mai bine, parintii lui l-au dus la Gradinza Zoologica Elwood (numele oraselului in care locuia in desen). 

Cu o noapte inainte, cativa hoti au intrat in gradina. Au slabit incuietorile si barierele custiilor, fara ca nimeni sa nu-si dea seama ca ceva e inneregula. Cand familia Read se afla in zona felinelor, ingrijitorul si-a dat seama ca bariera custi era slabita. A mers s-o stranga la loc, insa leul a muscat-o si a deschis cusa, iesind in libertate. Dupa, si alte animale au inceput sa iasa, incepand sa atace lumea. Unii chiar au murit. 

Arthur in incercarea de a scapa, a fost atacata de un leu. Animalul l-a mutilat, lasand pe corpul lui numai muscaturi.

Cand era gata sa moara( sau se presupune), a vazut cum un aardvark se apropie de el. Aardvark l-a mirosit, iar el s-a prabusit la pamant din cauza ranilor grave. 

Familia a reusit sa scape si sa-l duca la sala de urgente a unui spital. Doctorii au constatat ca el inca mai respisa. Insa nu-l puteau trezi, intrase intr-o coma. Atunci a inceput sa-si imaginezi ca animalele pot face activitatile obisnuite ale oamenilor. In vis a renascut sub forma unui aardvark. Pal a renascut si el, fara sa mai fie calcat de o masina in noua lui viata. 

Familia Read era tot una de aardvark-zi, pentru ca aardvark-ul a fost ultimul lucru pe care l-a vazut Arthur inainte sa intre in coma. Buster era un iepure, in timp ce ceilalti prieteni ai sai erau pasari, maimute, pisici, caini, un soarece etc. 

Arthur a trait prin visul sau. El a absolvit Lakewood Elementary, liceul, a mers la colegiu, s-a casatorit cu Francine Frensky, si au format o familie impreuna. La sfasitul episodului "And now let's talk to some kids", Arthur si Francine(acum batrani) se uitat la show-ul Profesorului Brain, un vechi prieten din copilarie, care a fost un urs, si a murit in 1977, la 76 de ani. 

Au continuat sa se uite la cateva episoade. Intr-un segment au aparut si ei, iar Francine a spus "Ala e Buster Baxter. Ce s-o fi intamplat cu el?". Fara sa stie Arthur sau Francine, Buster a murit din cauza unui atac de cord in 1988, la varsta de 79 de ani. 

Arthur a murit de cauze naturale in 1993, la 84 de ani. Iar Francine a murit in 2001, dupa doua saptamani de la aniversarea varstei de 92 de ani, de asemenea din cauze naturale.

Tatal lui Arthur a murit in 1948, la varsta de 72 de ani, din cauza pneomoniei, iar mama sa a murit in 1959, la 85 de ani, din cauza unei boli. D.W a murit in 2003 la varsta de 93 de ani, si Baby Kate nu a trait prea mult, murind la 19 ani din pricina cancerului. 

Arthur nu s-a mai trezit niciodata din coma. Traind in acea lume imaginara pana la varsta de 76 de ani. El ar fi putut trai o viata buna in realitate, dar a optat pentru una imaginara si perfecta. 

DESENELE COPILARIEIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum